KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal olarak istediğiniz konuma gelmek veyahut buradaki konumunuzu korumak için kendinizden çok fazla taviz veriyor olabilirsiniz. Bunu hedeflerken sebebinizin mutluluğunuz olduğunu unutmayın, bu şekilde mutlu olamazsınız! Profesyonel nedenlerle bu yüzeysel ilişkilerden bazılarını sürdürmeniz gerekebilir, ancak bu ilişkilerin hepsi de kötü olmayabilir. Bazıları gerçek arkadaşlarınız olabilir ve bu ihtimali bir kere fark ettiğinizde güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

.

 

 

 

 

 

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı kişisel hedeflerin gerisinde kaldığınıza dair bir his bugün sizi rahatsız edebilir, ancak başarılı biri olmaya dair çizdiğiniz kesin imaj, pek doğru veya gerçekçi olmayabilir. Durumunuzun büyük resmine bakmak için bunu bir fırsat olarak kullanın. Düşündüğünüzden daha fazlasını başardığınızı fark edebilirsiniz ve bunu görmek, bir sonraki adımda ne yapacağınıza karar vermenize yardımcı olabilir. Kesinlikle odaklanmaya müsaitsiniz, ancak gerçekten makul bir şeye odaklandığınızdan emin olun.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlıklar bugün sizin için can sıkıcı olabilir, ancak beklentilerinizin ne kadar gerçekçi olduğuna veya gerçekçi olmadığına bakmanız da gerekiyor. Siz biriyle bağınızı derinleştirmek isteseniz dahi karşı taraf her zaman sizinle aynı fikirde olmayabilir ve bu sizi bu kadar üzmemeli. Gerçek yakınlığın ilk adımı, diğer kişiyi tam şu anda olduğu gibi kabul etmektir. Bazı şeylerin kendi kendine gerçekleşmesine izin vermelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geçmişinizle ilgili saklamak istediğiniz bir konunun gereğinden fazla yayıldığını ve bunun itibarınızı zedeleyeceğini düşünebilirsiniz. Eğer gerçeklerin çarpıtıldığını düşünüyorsanız insanların hikâyeyi sizin ağzınızdan duymasına izin verin. Muhtemelen herkesin neye inanacağını kontrol edemeseniz de, güvendiğiniz birine açılmak, ne olursa olsun, insanların hala içinizdeki iyiliği görebildiklerini doğrulamanızı sağlayabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanların sizi bilgilendirmediği konular veyahut sizden gizlendiğini düşündüğünüz şeyler ilişkinizi sorgulatabilir ancak herkesin kişisel bir alanı olması gerektiğini unutuyorsunuz. Çalışma alanınızda veya sadece sizin başarılı olmak istediğiniz bir alanda yeteri kadar iyi veya bilgili olmadığınızı düşünmek son zamanlarda motivasyonunuzu düşürmüş olabilir fakat onlara ulaşırsanız insanların size yardım etmekte ne kadar istekli olduğunu göreceksiniz.

Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Paylaşılan sorumluluklarla ilgili bir anlaşmazlığı çözmek, şu anda bozulan konsantrasyonunuzu size geri kazandırabilir. Sinir bozucu bir anlaşmazlıktan kurtulmanın yolu, her bir kişinin alanını daha net bir şekilde tanımlaması olabilir. Özellikle ev içindeki görevler ve sınırlar tekrar konuşulmalıdır. siz nasıl kendi başarılarınızı motive oluyorsanız, bunun başkaları için de geçerli olabileceğini düşünerek birilerine ilham olabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Biriyle yakınlaşmak, savunmasız olma fikrini çağrıştırdığı için korkunç geliyor olabilir. Ancak unutmayın ki kendinizi tamamen açmak veyahut tamamen kapatmak zorunda değilsiniz. Sadece bir adım atın ve nasıl gittiğine bir bakın. İnsanlarla bağlantı kurmaya alışık olmadığınızdan, kendinizi çok fazla geri tuttuğunuzdan endişelenebilirsiniz, ancak muhtemelen durumu düşündüğünüzden daha iyi yönlendiriyorsunuzdur.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yaşam alanınızı düzene sokmak bugün size ruhsal olarak da iyi gelebilir. Zihniniz çok hızlı çalışarak size beyin fırtınaları yaşatabilir fakat muhtemelen bunun her anı verimli geçecektir. Birçok insana liderlik edeceğiniz ve sahne ışıklarını üzerinizde hissedeceğiniz durumlar oluşabilir. Alçak gönüllü olup karşılık beklemeden iyilik yapsanız da bugün yaptıklarınız daha sonra geri dönmek üzere bir yerlerde not ediliyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının takdirini ve onayını kazanmak için aslında kişisel olarak bağ kurmadığınız bazı maddi şeyler ve sıfatların peşinden giderek çok fazla zaman harcıyor olabilirsiniz. Başkalarının değerli olarak kabul ettiği bu öğeler, şu anda size ihtiyacınız olan sevgi ve saygı ortamını sağlayacak gibi gelebilir ancak gerçek mutluluğu bu şekilde bulamayacaksınız. Kendinize karşı dürüst olup başka insanları umursamayı bıraktığınızda, her şey daha kolay gelecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendiniz hakkında muhtemelen bilmedikleri utanç verici şeyleri bildiğiniz için, başkalarının sizin hakkınızda sahip olduğu olumlu görüşlerin doğru olduğuna inanmakta zorluk çekebilirsiniz. Geçmiş sizi kendini düşünmeye çağırdığından, kendinizi şimdiki zamanda yaşamaya zorlamak pek kolay olmayabilir. Sizi yeni tanıyan insanlar tarafından farklı yargılanabilirsiniz fakat nereden nereye geldiğinizi siz biliyorsunuz ve başka kimsenin takdirine ihtiyacınız yok.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zorlu bir konu hakkında başarılı bir diyalog başlatmak ve saygıyı koruyarak kendinizi ifade etmek şu an sorunları çözmek için yeterli olabilir. Hissedilen duyguları kabul ederek fakat akıl ve mantığın çizdiği yoldan sapmayarak şefkatli bir tutum sergilemeniz özellikle zor durumda olan sevdikleriniz için sizi bir kurtarıcı konumuna koyabilir. Bununla birlikte, bir kişiye verdiğiniz tavsiyenin, yanlışlıkla başka birinin sırlarını ele vermediğinden emin

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi konular şu an aklınızı meşgul ediyor olabilir. Bu sefer başkalarının tavsiyelerine pek kulak asmadan kendi başınıza halletmeye çalışmanız daha iyi olabilir. İnsanlar ikna edici ve hatta iyi niyetli olsalar dahi bazen onlar için işe yarayan bir şey size iyi gelmeyebilir. Kendi sesinizi dinlemeyi öğrendiğinizde, ihtiyaçlarınız konusunda gerçekçi olabilirsiniz. Şu an size aşılmaz gelen her ne varsa kıs bir süre sonra aşmış olacaksınız.

 (Hthayat.com)