Hepimizin ilişkilerde güçlü ve zayıf yönleri var.

İlk buluşmamızdan en ciddi ilişkilerimize kadar her zaman öğreniyor ve geliştirmeye çalışıyoruz. Ancak bu dünya mükemmel değil ve kendimizi dışarıdan değerlendirmemiz zor olabilir.

Ek olarak, partnerimize her zaman zayıf yönlerimizi soramayız, çünkü bu bir eleştiri dalgasına yol açabilir ve hatta ilişkiyi ağırlaştırabilir.

resim-testi.jpg

Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

RESME İLK BAKTIĞINIZDA ANNE VE ÇOCUĞU MU GÖRÜYORSUNUZ?

Anneyi ve çocuğu ilk kez gördüyseniz, resme bakarak, bu, ailenin hayatınızda ana rolü oynadığını gösterir. Ailenin değeri günümüz dünyasında çoğu zaman unutulsa da sizler için her zaman önemli bir rol oynamıştır.

Sevdiklerinizle olan bağlantınız, kişisel yaşamınızın neredeyse her yönünü etkiler. Ailenizi sevmek ve onları ilk sıraya koymak önemli olsa da, bazen yeni ilişkiler kurmanın önüne geçebilir. İsteklerinizin ve ihtiyaçlarınızın ailenizinkiler kadar önemli olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değil.

Aile üyeleriniz eşiniz hakkında fikirlerini ifade edebilir, ancak onların fikirlerine tamamen güvenmemelisiniz. Size tamamen uyacak kadar mükemmel bir kişinin olması pek olası değildir.

RESME İLK BAKTIĞINIZDA BİR ADAM YÜZÜ MÜ GÖRÜYORSUNUZ?

Bu görüntüye bakarak bir erkeğin yüzünü ilk kez gördüyseniz, iletişimi yandan en rahat izleyen insanlardan birisiniz. Bunun nedeni utangaçlık veya reddedilme korkusu olabilir, ancak muhtemelen birçok kez duvarlarınızı kırmanın ve sizi açmanın çok çaba gerektirdiğini duymuşsunuzdur.

İnsanlar arasındaki etkileşimlerin inceliklerini öğrenmek istediğinizde mesafenizi korumak faydalıdır, ancak romantik ilişkiler kurmanın önüne geçebilir. Bir ilişki kurmak için, bir partnerin ihtiyaçlarını dikkate almayı ve ona karşı daha hoşgörülü olmayı öğrenmeniz gerekir.

Esprili ve eğlenceli bir insanla vakit geçirmek istiyorsunuz ama ciddi ve uzun süreli bir ilişki istiyorsanız tamamen farklı bir partner aramanız gerekiyor.

uzgun-adam.jpg

MEYVE TOPLAYAN BİR İNSAN MI GÖRÜYORSUNUZ?

Meyve toplayan bir insan figürü gördüyseniz, hırsla hareket eden insanlardan birisiniz. Çocukluğundan beri ne yapacağını biliyordun ve zamanla seçimin değişse de kararlılığın ve kararlılığın hiç değişmedi.

Profesyonel alanda başarılı olmak için mümkün olan her şeyi yapıyorsunuz. Başarılı olmak için çabalıyor olmanız harika, ancak diğer insanlarla, özellikle de romantik olanlarla tanışmak için birçok fırsatı kaçırmanıza neden olabilir.

Hızlı zekanız ve sıkı çalışmanız, istediğiniz her şeyi elde etmenize yardımcı olacaktır, ancak bu sizin için önemliyse aşkı bulmayı unutmayın.

RESİMDE İLK KUŞLARI MI GÖRDÜNÜZ?

İlk etapta kuş gördüyseniz, kafası hep bulutlarda olan insanlardan birisiniz. Gerçek bir hayalperestsiniz ve karakterinizin bu özelliğinden vazgeçmek istemiyorsunuz. Sizin gibi insanlar sayesinde bu dünya daha iyi ve daha güvenli bir yer haline geliyor. Diğerleri senin yanında kendilerini özel hissederler. Dünyaya özel bir şekilde bakıyorsunuz ve bu gerçek bir hediye.

Ancak, görmek istediğinizi görme eğilimi nedeniyle, özellikle aşk söz konusu olduğunda, genellikle hayal kırıklığıyla karşılaşırsınız. Partnerinizin kusurlarını ve bir ilişki için hiç uygun olmayabileceğini fark etmeden idealinize ulaştığınıza kendinizi kolayca ikna edersiniz.

uzgun-insan.jpg

RESİMDE HUZURLU VE SAKİN BİR YÜZ MÜ GÖRÜYORSUNUZ?

Bu görüntüde sakin bir yüz görüyorsanız, her şeyi ileriyi düşünen bir insansınız. Her şeyin bir yeri olduğu zaman hoşuna gidiyor ve sadece düzen tarafından kuşatıldığın zaman kendini iyi hissediyorsun. Hayat kaotik ve stres dolu olabilir ve tüm bu kaosu organize etmek için çok zaman harcarsınız.

Böyle organize ve toplanmış bir insan için hayat her zaman daha sakin ve fazla stresten uzak olacaktır, ancak aşkta her zaman her şeyi planlayamayız. Her şeyi kontrol etme ve tüm ilişkilerinizi planlama arzusuna direnmeye çalışın. Aşk, zamana dayanabilecek bir ilişki kurmak için biraz kendiliğindenlik ve güven gerektirir.