Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan Sinem Ünsal genç kadın oyuncular arasında adını yazdırırken, beraber olduğu 4 yıllık sevgilisi Kıvanç Kılınç ile ayrılık kararı almıştı. Çiftin ayrılık nedeni henüz bilinmezken, güzel oyuncu hayatına yeni birini aldı. Beraber Gizli Saklı dizisinde rol aldığı Halit Özgür Sarı ile aşkını ilan eden Ünsal bakın nasıl görüntülendi?

mucizedoktorsinemunsal.jpg

MUCİZE DOKTOR'UN GÜZEL OYUNCUSU YENİ SEVGİLİSİYLE YAKALANDI

Beraber olduğu oyuncu Kıvanç Kılınç ile geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı alan oyuncu Sinem Ünsal, 4 yıllık ilişkisini ani bir kararla bitirdi. Ayrılık nedenlerini gizli tutan çift herkesi bu kararla şaşırtmıştı. Nikah masasına gitmeleri beklenen ikilinin ayrılıkları magazinde yer edinirken, Ünsal kalbini başka bir ünlü isme kaptırdı.

sinemunsalhalitsari.jpg

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Halit Özgür Sarı ile aşkını ilan eden Sinem Ünsal, herkesi bu ilişki ile şaşırttı. Henüz 4 ay önce ayrılan Ünsal'ın bu hareketi ise sevenleri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Kısa sürede yeni bir ilişkiye başlayan Sinem Ünsal, sevgilisi Halit Özgür Sarı ile ilk paylaşımını yaptı.

kivanckilic.jpg

DİZİDEKİ PARTNERİ İLE YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Yeni sevgilisi Halit Özgür Sarı ile Belgrad'a tatile giden Sinem Ünsal, hayranlarıyla fotoğraf çekilince gerçek ortaya çıktı. İkilinin kısa süredir beraber olduğu iddia edilirken o görüntüler ise sosyal medyada yayılmaya başladı. Dizi partneri ile aşk yaşayan Sinem Ünsal'ın mutluluğu gözlerinden okunurken çiftten aşkları hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

gizlisaklifinal.jpg

4 YILLIK İLİŞKİSİNİ GEÇEN AYLARDA BİTİRMİŞTİ

Gibi dizisinde İlkan karakteri ile son dönemlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Kıvanç Kılınç ile 4 yıldır beraber olan Sinem Ünsal, Mayıs ayında ayrılma kararı almıştı. Ciddi giden ilişkilerinin evlilikle biteceğini bekleyen takipçileri bu ayrılık kararı karşısında şaşırmıştı.

gizlisakli.jpg

DİZİ FİNAL ETTİ ARKADAŞLIK AŞKA DÖNDÜ

Başarılı oyuncu Sinem Ünsal'ın ayrılık süreci kısa sürerken Gizli Saklı dizisinde başrol oynadığı Halit Özgür Sarı ile yeni bir aşka yelken açtı. Aşlarını gizli yaşayan çifti hayranları ele verdi. Belgrad'a beraber giden ikili ile fotoğraf çektiren yabancı hayranları o anları sosyal medyadan paylaşınca gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

mucizedoktordizisi.jpg

Beraber oynadıkları dizinin final yapmasından sonra arkadaşlıklarını devam ettiren ikili aşk yaşamaya başladı. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi geçtiğimiz haftalarda final kararı almıştı.

Bursalı gençler Sefo ile coştu Bursalı gençler Sefo ile coştu