Adeta Geleceğe Dönüş filminden fırlamış olan akıllı saat ürünlerinde piyasanın öncü gücü olan Apple, Apple Watch 8 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Ancak Apple'ın son seriye ekleyeceği özellik gerçekten de filmleri aratmayacak nitelikte!

Yeni ürün hayat kurtarmada hiç olmadığı kadar önemli bir rol oynama potansiyeline sahip.

8.png

TERMOMETRELİ SAAT!

Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple'ın Seri 8'e ekleyeceği ısı duyarlı sensör, kesin bir okuma sağlamayacak, ancak bir doktora görünmenizi veya özel bir termometre kullanmanızı isteyen bir bildirim gönderebilecek.

Gurman, bu özelliğin standart Series 8 ve Apple'ın ekstrem sporcular için yarattığı "bir hareket" olduğuna inanıyor.

İlk Türk astronot Gezeravcı: "44 yaşındayım, görev başlayana kadar hayalini bile kuramazdım" İlk Türk astronot Gezeravcı: "44 yaşındayım, görev başlayana kadar hayalini bile kuramazdım"

YÜKSELTME OLMAYACAK MI?

Gurman yazısında ayrıca saatin Series 7 ve Series 6 ile aynı işlem gücüne sahip olacağını iddia etti.

Yeni serinin önemli yükseltmelerle gelmeyeceğini öne süren Gurman, bu iki serinin kalp atış hızı veya vücut ısısı izleme özelliklerini içermeyeceklerini yazdı.

Apple analisti Kuo ise bu noktada farklı iddialar öne sürdü…

COVİD-19 KENDİNİ KORUSUN!

Bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen Apple Watch Series 8, gelmesi muhtemel özellikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sızdırılan haberler Apple'ın seriye vücut sıcaklığını ölçmek için bir özellik eklemek için çalıştığını ortaya çıkarmıştı.

Apple akıllı saatleri aynı zamanda koronavirüs alarmı da taşıyacak!

Sızdırılan bilgilerde kullanıcının ateşi yükseldiğinde onu koronavirüs uyarısı ile uyarılacağı kaydedildi. Tabii bu bilgiler henüz kesinlik taşımamakta…

04.jpg

CİLT SICAKLIĞINI ÖLÇMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ?

Apple'ın vücut ısısını ölçecek sensörü saate ekleme çabasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kuo, "Hassas vücut ısısı ölçümünün uygulanmasındaki zorluk, cilt sıcaklığının dış ortamlara bağlı olarak hızla değişmesidir" dedi.

Takipçiler bu yorumu Apple'ın bu yıl piyasaya sunacağı saatlerde de söz konusu sensörün olmayacağı anlamına geldiği şeklinde değerlendirdi.