UCK’YA VERDİ, ARDINDAN BAKAKALDI

Bursaspor ile sezon başında yollarını ayıran İsmail Konuk takımı UÇK ( Uyuşmazlık Çözüm Kurulu)’na şikayet etti. Transfer yasağı ile eski kulübünü karşı, karşıya bırakan Konuk transfer olduğu Adana Demirspor ile geldiği idman sahasında eski takım arkadaşlarına öyle bir baktı ki…

 

Transfer borsası henüz açılmadı

Bursaspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Samet Aybaba transfer ile alakalı kısa bir açıklamada bulundu “Arkadaşlar henüz transfer tahtamız açılmadı. Neyin ne olacağı belli değil. Aklımızda bir sürü isim var. Ama önce transfer tahtası açılsın ondan sonra onlara bakacağız. Mubele de olur başkası da. Ama şu an yapılmış bir girişim yok. Bizim en başta da söylediğimiz gibi olmazsa olmazımız, olacaksa en iyisi olsun düşüncemiz devam ediyor. Bunun için de çabuk hareket etmememiz gerekiyor” dedi.

TEKLİFLER GELSE DE

Bursaspor’da sular durulmuyor. Ligin ilk yarısıyla göze giren oyunculara transfer tekliflere gelmeye başlaması camiayı da sevindiriyor. Ancak Samet Aybaba’nın şimdilik oyuncu satma planı bulunmuyor. Bununla alakalı yaptığı açıklamada “Umut Meraş kendini çok geliştirdi. Çok iyi oyuncu oldu. Esas parayı o yapacak. Burada arz talep meselesi önemli. Bizim çoğu oyuncumuza teklif var. Her yerden geliyor. Sezon başında da bir sürü oyuncu sattık” dedi.

UÇK'nın kapattıkları

Bursaspor’un geçtiğimiz yıl yolları ayırdığı bazı futbolcular ve Fransız teknik adam Le Guen’e olan borçları yüzünden transfer tahtası UÇK tarafından kapatılmıştı. Ali Ay bu konuyla alakalı kampa katılmak yerine sorunları çözmek için ciddi girişimlerde bulundu. Bugün Antalya’ya gelecek olan Başkan Ali Ay bu sorunu çözdüğü müjdesini büyük ihtimalle Samet Aybaba’ya verecek. Bu sorunun ardından bahsi geçen isimlerden en az 3 tanesi alınacak.

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül: “Hedefimiz 39-40 puan" Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül: “Hedefimiz 39-40 puan"

---

GENÇLER UMUT SAÇIYOR TİMSAH HIRS YAPIYOR

Yeşil Beyazlılarda hem sezon başı, hem de devre arası kadroya dahil edilen ve şuanda Antalya’da kampa dahil olan gençler adından söz ettirmeye başladı. Özellikle Çağatay Yılmaz, Muhammet Emin Sarıkaya gibi isimlerin de devre arası kampıyla göz doldurması oldukça sevindirici. Takıma katkı yapması beklenen bir diğer oyuncu ise sakatlıktan sönen 3. Kaptan Furkan Soyalp oldu. Samet Aybaba ise oyuncuların yükselen performansından oldukça memnun. Sakho ve Shehu ile kadrosunu güçlendiren Timsah Fenerbahçe maçı hazırlıklarını devre arası kampında gerçekleştirecek. Hücum hattında belki de çift forvet bile görebiliriz.