AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, belediye başkan yardımcıları, meclis üyelerinin katıldığı Bursa Sharotone Otel’deki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, son 6 aydaki tüm belediyecilik faaliyetlerinin detaylarını paylaşırken, Karacabey’in 3T vizyonunu içeren yeni logosu da tanıtıldı. Başkan Özkan, “Karacabey’imizi geleceğe taşımak hedefi ile ‘mobil başkan’ olacağımıza ve vatandaşımız için yerinde çözüm üreteceğimize söz vermiştik. Biz lafta değil, icraatta örnek alınan belediyecilik ortaya koymak istiyoruz. Biz kentimizin geleceğini önemsiyoruz. Onun için de tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Ali Özkan’ın göreve gelmesinden bu yana Karacabey’de yaşanan değişim ve dönüşüm sürecini yansıtan kısa bir film gösterisi ile başlayan toplantıda, başkanlık döneminin yarısını tamamladıklarını hatırlatan Özkan, “Biz lafta değil, icraatta örnek alınan belediyecilik ortaya koymak istiyoruz. Bu nedenle hangi çalışmayı ortaya koyarsak koyalım hedefimiz ve bakışımız bu yönde” dedi.
Kırsal mahallelerde tek tip proje ile yapılaşma sağlamak adına örnek projeleri hazırladıklarını ve şimdi tüm kırsal mahallelerde aynı çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Özkan, “Karacabey bir muhtar kenti olacak dedik, şimdi tüm Türkiye’de muhtarlar yönetime aktif katılıyor. Karacabey Belediyespor, amatörden süper amatöre, oradan BAL ligine yükseldi. Desteği hiç bırakmadık. Biz “kentin en büyük birleştirici gücü spordur” dedik. Yaptığımız çok başarılı bir hamle ile takımızı 3. Lige taşıdık. Vatandaşımız ile bir araya gelmek için mobil başkanız dedik. Onu da örnek alanlar oldu. Halil İbrahim Sofraları ile her sabah sabah namazında vatandaşımız ile bir araya geldik. Ne güzel ki onu da farklı isimler ile yapan belediyelerimiz oldu. Tarımsal sanayi konusunda bir rapor hazırladık. Tüm Türkiye’de ses getirdi. Kanuni altyapı yeniden düzenleniyor. Bu gelişmeler bizleri işimize daha da motive ediyor” diye konuştu.