Son günlerde tırmanan terör olaylarını protesto etmek isteyen yaklaşık bin kişilik grup, saat 18.00´de Hükümet Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanarak yürüyüşe geçti. Terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar atarak Atatürk Caddesi´nde ilerleyen grup, Mola Kavşağı´na geldiğinde polis bariyerleriyle karşılaştı. HDP ilçe binasının da bulunduğu Bankalar Caddesi´ne geçmek isteyen gruba polis izin vermedi. Polis bariyerini aşan bir grup koşarak HDP ilçe binası önüne geldi. Burada bir süre sloganlar atan grup ilçe binasına bayrak astı. Binanın önünde sloganlar atan grup HDP ilçe binasının tabelasını sökmek isteyince, grup ile polis arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ
Buradan sloganlar atarak İskele Caddesi yönünde ilerlemeye devam eden grup, bir grup esnafın bulunduğu sokağa gelerek slogan atmaya devam etti. Burada iki grup arasında başlayan sözlü sataşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş ve sopalarla birbirine giren her iki gruba da çevik kuvvet ekipleri biber gazı ve gaz bombasıyla müdahale etti. Çıkan arbedede birçok dükkanda maddi hasar meydana geldi. Çıkan olaylarda 1 polisin burnu kırıldı ve yaklaşık 10 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, her iki gruptan da birçok kişi biber gazından etkilenerek fenalaştı.

Olayların tırmanmasıyla sokağa TOMA ve takviye ekip gelerek güvenlik kordonu oluşturdu. Sokakta bulunan tüm esnaflar kepenk indirirken, hırsını alamayan grup tekrar Atatürk Caddesi´ne ilerleyerek terör örgütü aleyhine slogan atmaya devam etti. Antalya´dan da jandarma ve polisten takviye ekiplerinin istendiği olaylar halen devam ediyor.