“Kitap Gelecektir” ismini verdikleri proje ile Muş’taki köy okullarına topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini götüren Yıldırım Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, örnek bir çalışmaya imzasını attı. Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin, “Kitap Gelecektir” ismi verilen projemiz ile 500 den fazla kitap ve kırtasiye malzemelerini toplayıp Muş’un köy okullarına ekibimizle birlikte gönderdik” dedi. Eyin konuşmalarına devam ederken; “Orada gözleri pırıl pırıl parlayan bir gençlik var. Bu gençler eskiye nazaran artık çok daha güzel ortamlarda eğitim alıyorlar ancak takdir edersiniz ki bazı köy okullarımızın imkanları merkezi yerlere göre daha kısıtlı olabiliyor. İşte biz Yıldırım gençliği olarak bunu bir parça da olsa değiştirebilmek adına böyle bir proje hayata geçirdik. Tabi bu süreçte bizlere maddi manevi destekte bulunan herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye belirtti.

EKİP OLUŞTURDUK

Proje kapsamında gençlik kolları yönetiminden bir ekip oluşturduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ülhak Eyin, “Projemiz için bir ekip oluşturduk. Oluşturduğumuz bu ekip bizzat Muş’da belirlediğimiz okulları tek tek ziyaret ederek oradaki kardeşlerimizle bir araya gelip, temin ettiğimiz okul araç gereçlerini kendilerine hediye ettiler” dedi.

PROJELERİMİZİN DEVAMI GELECEK

Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ömer Burak Tetik’in de içlerinde bulunduğu ekipte Muş yolculuğunu anlatan Tetik; ”Projemiz kapsamında Muş’a doğru yola çıktığımızda büyük bir heyecan içerisindeydik. Daha sonra okullarda öğrencilerle buluştuğumuzda heyecanımız daha da arttı. Okullardaki öğrencilerin ve öğretmenlerin çok büyük bir mutluluk içerisinde olduklarını gördük. Bu tip projeler kardeşlik köprülerini daha da sağlamlaştırır diye düşünüyoruz.Zaten bir amacımız da buydu..İnşallah bu projelerimizin devamı da gelecek” dedi.