Gökhan GÜNDOĞDU
Süper Lig hedefiyle yola çıkan ve uzun uğraşlar sonucunda transfer tahtasını açmayı başaran Bursaspor’da Ekip Lideri Emin Adabur sessizliğini bozdu. Kendi sosyal medya hesabından bir dizi açıklama yapan Adanur, taraftarın da sorularına yanıt vermeye çalıştı.

ANIL’A YALANLAMA
Adı Yeşil Beyazlı kulüple anılan Anıl Karaer transferini yalanlayan genç idareci, sportif direktör olacak mı sorusuna “Hayır” yanıtını verdi. Kadro dışı konusuna teknik ekibin karar vereceğini belirtti.

Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü Bursaspor, TFF 3. Lig’e düştü

EMİRHAN’A TEKLİF VAR
Kaptan Emirhan Aydoğan’ın düşüşteki performansına rağmen takımda kalması gerektiğine dikkat çeken Emin Adanur, “Emirhan’a Gaziantep FK’dan teklif var. Kendisiyle görüştüm, her kararına saygı duyacağımı ama burada kalıp Bursaspor'u Süper Lig'e çıkaran kaptan olmasını istediğimi söyledim. Kaptan takımla kalacak, Bursaspor’u yalnız bırakmayacaktır” açıklamasında bulundu.

KULÜP SOSYAL MEDYADAN YÖNETİLMEZ
Camiada yaşanan kaos ile ilgili de konuşan Adanur, “Kaosun sebebi, bizim yönetimce yaptığımız bazı hatalar ve bu hataların bugüne kadar yapılan en büyük yanlışlardan daha fazla ciddiye alınması çünkü bu yıl beklenti çok yüksek. Bursaspor tabii ki sosyal medya üzerinden yönetilemez, hevesim kırılmadı sadece çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

TWEET ÖZELEŞTİRİSİ
Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, ligin ilk karşılaşması olan Adanaspor maçının ardından, "Bahanemiz olamaz, yarından itibaren daha disiplinli ve daha çok çalışacağız. Birçok insan "İlk maçın günahı olmaz" tarzında açıklama yapıyor. Bu kumar değil, profesyonel bir iş, her maçın günahı da bedeli de olur" sözlerini paylaşmıştı. Bu tweetin ardından teknik direktör Mustafa Er istifa etmişti. Emin Adanur o gün attığı tweetle alakalı, “Hataydı, kurduğum cümleler değil ama o anki atmosferde yapmamalıydım. Fakat ilk maçım ve ilk heyecanımdı çok uzun süre ciddi emek vermiştim, inanılmaz derecede üzdü sonuç beni, düşüncesizlik ve tecrübesizliğime verin” dedi.

KABUL EDİLEMEZ BİR YANLIŞ
Attığı tweetin tamamen tecrübesizlikten olduğunu söyleyen Adanur, “Yöneticimizin attığı tweet kabul edilemez bir yanlış. Benim camiada 1 tane hatalı tweet hakkım yok muydu? Tahta açıldıktan sonra kimin umurundaydı ki? Kim sordu ya bir anlat bakalım ne çektiniz diye? Herkes hemen nerde transferler” ifadelerini kullandı.

TİMSAH TOKEN YÜKSELİŞTE
Bursaspor’un dijital coin uygulamasına dair de bilgiler paylaşan Emin Adanur, “TMSH Coin ilk çıkış rakamımız 0.40 kuruştur. Şu an yüzde 120-140 arası bir artışı oldu. Lige iyi başlamamamıza rağmen oluşan bu ciddi artış, önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle ciddi değer kazanacaktır. TMSH Token, yatırımcılarına ciddi kazançlar elde ettirebilir” diye konuştu.