Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu

Survivor All Star 2022'de sular durulmuyor. 30 Haziran gecesi Nisa Bölükbaş'ın birinci olmasından sonra üst üste itirazlar gelmeye devam ediyor.

BATUHAN KARACAKAYA'NIN ANNESİ GÜLHAYAT KARACAKAYA İSYAN ETTİ

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın annesi oğlu kazanamayınca sosyal medya hesabından oğlunun hakkının yendiğini açıklayarak "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" demişti. Duyduklarının kendisini kahrettiğini ifade eden Gülhayat Karacakaya "Oğlum hak dediği için 2 senedir kaybettik. 10 gündür yeniden oğlumun hakkı yenecek dedim ama sesimi kimselere duyuramadım" demişti.

batuhan-annesi.jpg

ACUN ILICALI'DAN BATUHAN KARACAKAYA'NIN ANNESİNE JET YANIT

Acun Ilıcalı ise Gülhayat Karacakaya'nın sözlerine sert bir tepki vererek "Çocukları kazanamayan aileler bize düşman oluyor. Gülhayat Hanıma buradan selam olsun ama oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu ve fatura da bize kesiliyor. Geçen sene Aleyna'nın annesinin maşallahı vardı bu sene de Batuhan'ın annesi" diyerek aileleri suçladı. Survivor Extra programında iddiaları yalanlaya Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'ya "Namusumuzla oynanmasına izin vermeyiz mahkemeye gider ve bedelini çatır çatır alırız" dedi.

batuhan-survivor.jpg

BATUHAN KARACAKAYA'NIN KIZ KARDEŞİ MELİS KARACAKAYA DA KARDEŞİNE HAKSIZLIK YAPILDIĞINI SAVUNUYOR

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star 2022'nin birincisi olmasından sonra Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya oğlunun hakkının yendiğini iddia etmişti. Şimdi de kız kardeşi Melis Karacakaya, Batuhan Karacakaya'nın emeklerinin boşa gittiğini söyleyerek "Keşke abim de yan gelip yatsaydı" dedi.

acun-ilicali.jpg

ADEM KILIÇCI'DA ACUN ILICALI'YA İSYAN BAYRAĞI AÇTI

30 Haziran akşamı TV8 3kranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'nin finali sonrası tarışmalar devam ediyor. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın kaldığı finalde en çok SMS'i alan Nisa Bölükbaşı yarışmayı şampiyon olarak tamamladı. adem Kılıçcı ise yarışmayı ikinci olarak tamamladı.
Survivor All Star 2022 yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile finale kalan ve Nisa ile birlikte yarışarak yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından çıkardı. Adem Kılıçcı'nın bu hareketi kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bir kısım sosyal medya kullanıcısı Kılıçcı'nın Ilıcalı'yı bu zamana kadar hiç takip etmediğini bu yüzden herhangi bir silme durumunun olmadığını söyledi. Adem Kılıçcı'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.