Akın GÜLER

Bursa Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu sahnesinin konuğu ünlü sanatçı Ajda Pekkan oldu. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde, alanı tamamen dolduran Bursalılar, sanatçıya yoğun ilgi gösterdi. Sahneye sevenlerinin alkışları ve coşkusu eşliğinde adım atan ‘Süperstar’, geçmişten günümüze dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.


YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bursa'yı çok özlediğini ve burada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Ajda Pekkan, "Şımarıklık yaptığımı zannetmeyin sakın. Gerçekten sizleri çok özledim. Burada benim çok değerli sizlerim var. Hepiniz buradasınız. Bu gece inanıyorum ki hafızalarda kalacak bir gece yaşatacağız hep beraber. Birlikte yaşatacağız." dedi. Pekkan, sevenlerinin ilgisi karşısında da duygulandı.


AYAKTA ALKIŞLANDI

Sahnede 2 saati aşkın bir süre kalan ve repertuvarının sona ermesinin ardından dinleyicilerinin yoğun ilgisi üzerine bir süre daha sahnesine devam eden ‘Süperstar’, konserin bir bölümünde de hayranlarının istediği bir şarkıyı daha seslendirdi. Sonlara doğru sahnenin kenarına gelerek, dinleyicilerine daha yakın olan Pekkan, onlarla selamlaşarak da gönüllere dokundu. Esprileri ve sahne şovlarıyla Bursalılara unutulmaz anlar yaşatan ünlü sanatçı, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.