Fatih AKKUŞ 

19 Mayıs 2017 yılında Genç İş Adamları Derneği toplantısına katılan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’na gazetemiz muhabirinin sormuş olduğu “Bursaspor bu ülkenin önemli bir markası. Şampiyon olmuş takımımıza sponsor olmak istemez misiniz? Bir çok kulübe hatta Avrupa’da bile oluyorsunuz” sorusuna “Önümüzdeki sene kesinlikle olacağız” diye cevap veren Orakçıoğlu, bu yıl sözünü tuttu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen sponsorluk lansmanında sözlerine “Geçtiğimiz yıl bir gazeteci dostumuz (agazete'den) arkadaşımız bana bunu sormuştu. Bende kendisine önümüzdeki yıl olacağıma dair söz vermiştim. Bu sebeple buradayım sözümü tutuyorum” cümleleriyle başladı ve ekledi “Bursaspor hem duruşuyla, hem karakteriyle sevdiğim bir kulüp”

ASİL DURUŞUMUZA KATTIKLARI DEĞER İÇİN

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay  da “Bugün resmi giyim sponsorumuz D’S Damat markası ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğini sizlerle paylaşmak adına bir aradayız. Bu sezon A takımımız, basketbol teknik heyetimiz ve personelimizin şıklığında D’S Damat imzası taşıyoruz. Bizim için futbolcularımızın maçlar dışında sergilediği görüntü de son derece önemli. Bursaspor kimliğini en iyi şekilde temsil etmelerini istiyoruz. D’S Damat markasına asil duruşumuza kattıkları şıklık için sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ise “Orka Holding olarak, yurtiçinde ve yurtdışında spora ve sporcuya verdiğimiz değeri ve desteği, yaptığımız işbirlikleri ile vurgulamaya devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar yurt dışında açılması kesinleşen 16 mağazamız ile yılsonunda 400’ü aşkın mağazaya sahip olma hedefimize ulaşmış olacağız ve dünyada elimizin değmediği ülke bırakmayacağız. Bizim için şu anda gün Avustralya’da başlıyor Brezilya’da sona eriyor. Modayı bir yaşam tarzı haline getirmiş, dünyada ve ülkemizde erkek hazır giyim modasına öncülük eden D’S Damat markamız ile farklı pazarlarda etkinliğimizi arttırmaya devam ediyoruz. D’S Damat ile son olarak Almanya’da Ralf Möller’in katılımı ile 1. yılımızı kutladık ve büyük bir partiyle Mannheim’da yeni bir mağaza açtık. Pazar lideri olduğumuz Romanya’da ise sponsoru olduğumuz A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun da katıldığı bir etkinlik ile 8. yılımızı kutladık. Pazar liderliğine oynadığımız ve büyümeye devam ettiğimiz İtalya, İspanya, Azerbaycan gibi ülkelerde de etkinliğimizi arttırmaya ve farklı dallarda sponsorluk işbirliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz hafta Azerbaycan’daydık ve Azerbaycan Milli Takımı ile sponsorluk anlaşmamızı imzaladık ve çok yoğun ilgiyle karşılandık. Bugün de güzide şehrimiz Bursa’da olmaktan ve Bursaspor’a D’S Damat markamız ile destek vermekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız bu işbirliğinin hem Bursaspor’a hem de bizlere hayırlı olmasını dilerim. Geçen sene basın mensupları bana ‘Futbol camiası içindesiniz, neden Bursaspor yok’ diye sormuşlardı. Ben de kendilerine gelecek sezon mutlaka iş birliği için olacağımızı söylemiştim. Bugün bu sözü tutmanın mutluluğu içindeyim. Bursaspor’un bizim için ayrı bir yeri var. Az önce başkanımız asil duruş dedi. Ben hem asil hem de centilmen duruş diyerek tamamlamak istiyorum. Futbolcu arkadaşlarımızdan bir ricamız var. Geçen hafta Galatasaray karşısında gösterdikleri başarılı performansı bu hafta ve gelecek haftalarda da görmek istiyoruz. Bizleri burada ağırladıkları için Sayın Başkan Ali Ay’a, Bursaspor Yönetim Kurulu’na, bizi destekleyeceklerine inandığımız muhteşem Bursaspor taraftarına ve bu işbirliğinin gerçekleşmesinde payı ve emeği olan herkese en içten teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Kendi hatalarımızın kurbanıyız

Bursaspor sahasında ağırlayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi hazırlıklarına günde tek idmanla devam ediyor. Bursaspor’un tecrübeli teknik adamı Samet Aybaba saha kenarında düzenlediği basın toplantısında kendi hatalarıyla maçlar verdiğine işaret ederek şunları söyledi “İyi hazırlanıyoruz, biz her zaman iyi hazırlanıyoruz. Sadece futbolun içerisindeki kendi kaderimize ve oyuncularımızın hücumdaki küçük tercihlerinden kaynaklanan hatalardan hep kaçırıyoruz maçları. Onlara çalıştık. Onlarla ilgili toplantı yapıyoruz. İyi takımız. Çocuklarla çok konuşuyoruz, çok mücadele ediyoruz. İstiyoruz. Bu böyle devam ederse önümüzde 8 maçımız var bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki ilk maç Alanyaspor maçı. Alanyaspor da iyi bir takım. Kaliteli oyuncuları da var. Ama biz takım bütünlüğü özelliğini sahaya yansıtırsak kazanabileceğimiz bir maç diye düşünüyoruz.

Çalışıyoruz, elimizdeki oyuncular belli. O oyuncuları daha çabuk nasıl oraya sokarız, oradaki son vuruşlarda daha etkili nasıl oluruz diye düşünüyoruz. İç sahada daha farklı bir hücum organizasyonu planlıyoruz. Bu maç ile başlayacağız, gerçi daha önceki MKE Ankaragücü maçında da başlamıştık buna. Bunları yapıyoruz, çalışıyoruz. Gol vuruşu çalışıyoruz. Biraz da şans bizim yanımızda olur diye düşünüyoruz, bunlar olursa gol sayısını artıracağız” dedi.

HAFTALIK PERFORMANS

Samet Aybaba özellikle oyuncuların haftalık performanslarına göre seçim yaptıklarını belirtti ve ekledi “Takım bizim takımımız, oyuncularımızın hepsi bizim oyuncumuz. Rakibe göre de bakıyoruz, rakibin oyuncularına bakıyoruz. Oyuncularımızın haftalık performansına bakıyoruz. Ona göre bir takım oluşturuyoruz, öyle bir takım olabilir. Saivet bu hafta değil ama sonraki hafta oynayabilir diye düşünüyoruz.”