Gökçe ÇALIŞCİ/Elif ASLAN

Birçok doğa sporunu bir arada yapma olanağı sunan Adrenalin Park, Gürsu Belediyesi’nce yapılan düzenleme çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor. Rengarenk bungalov evleri, yaz kış muhteşem manzaralar oluşturan doğasıyla Adrenalin Park misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Eğlence unsurunun da olduğu doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park bünyesinde; Tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, gölet sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer almakta. Yamaç paraşütü, tırmanma ve offroad yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık v.b. faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Adrenalin Park doğa ve adrenalin tutkunlarını ağırlamayı bekliyor. 

‘HAFTASONLARI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR’

Adrenalin Park’taki çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu Belediyesi olarak son yıllarda hem ilçemize hem de kentimize çok değerli bir katkı sunmak için çalışıyoruz. O katkıların en somut örneği; Adrenalin Park projesi. Ericek Göleti çevresine yaptığımız Adrenalin Park, hafta sonu ziyaretçilerin akınına uğruyor. Eşsiz doğal güzellikleri, piknik alanları ve konaklama hizmetleri Adrenalin Park'ı cazibe merkezi haline getirirken, 'Zipline' adı verilen 350 metre uzunluğuyla Bursa'da ilk ve tek olan tel aracılığı ile göletin üzerinden kayılarak yapılan spor ilgi görüyor. Bunun haricinde ATV ile orman turu, tırmanış, rafting, göl bisikleti, trap atışları da Adrenalin Park'a değer katıyor. Eğlence unsurunun da olduğu, doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık sporuyla uğraşanların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Bu yönüyle hem ilçemize hem de Bursa'ya katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.      

  ‘İLÇEMİZE BEKLİYORUZ’

Adrenalin Park’taki çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsu’muz, doğal zenginlikleriyle sunduğu olanaklarla doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde merkezleri arasında yerini almış durumda. Doğa sporları alanında önemli alternatif merkezler arasında yer alan Gürsu’muzun simgesi olacak Adrenalin Parkı’mızı her anlamda konforlu hale getiriyoruz. Tüm doğa ve adrenalin tutkunlarını, yazı ayrı, kışı ayrı, gecesi ayrı gündüzü ayrı güzellikteki Adrenalin Parkı’mızda ağırlamak üzere ilçemize bekliyoruz” dedi.   

En İyi Proje ödülü

Uluslararası Altın Kentler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 'Şehirciliğin marka yarışması' olarak tanımlanan Golden City Awards 2019 yarışmasında Gürsu Belediyesi Ericek Adrenalin Park projesiyle, 'En İyi Proje' kategorisinde ödüle layık görüldü.

 Bir ilk olma özelliği taşıyan Gürsu Adrenalin Park, a Gazete ailesini ağırladı. 

Doğanın mis kokusunun yanında size közde kahve kokuları eşlik ediyor.

Sofranıza bir tabak fazladan koyun çünkü tatlı misafirler size eşlik edecek.

Uçmak için sıkı tutunun çünkü zipline ile uçacaksınız.

Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı ziplineda gözünüz açık uçabilirsiniz.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

Kurbağa sesleri eşliğinde doyasıya halay çekebilirsiniz.

Sağlıklı bir gün geçirmek isteyenler göl bisikletine binmeden dönmeyin, bizden söylemesi.