Kurulduğu günden itibaren halkın sesi olurken, şehrin de nabzını tutan a Gazete, yeni yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. 9 yıldır olduğu gibi yine sizlerden aldığı güçle yoluna tam gaz devam eden a Gazete, yeni yaşında da Bursa’nın yüzü olmayı okuyucularının ilgisiyle sürdürecek.

İLK GÜNKÜ HEYECAN

Bursa’nın en önemli markalarından olan a Gazete, her gün gelişen, deneyimli, dinamik ve genç kadrosu, vizyonel bakış açısıyla şehrin hislerine tercüman olmak, yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği projeleri de sizlere ulaştırmak için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla mesaisine devam edecek.

‘SİZLERLE GÜÇLÜYÜZ’

Bursa’nın güvenilir adresi olan a Gazete, okuyucularının sonsuz desteği ile 9’uncu yaşını gururla kutluyor. Ekibimizin gücü, sizlerin de destekleriyle yeni yaşımızda daha da katlanacak. Teşekkürler Bursa…

Abdulkadir ALKAN a Gazete Yönetim Kurulu Başkanı

‘BURSA’NIN SESİ OLDUK’

Kuruluşumuzdan itibaren 9 yıldır bir alışkanlık haline gelen a Gazete, Bursalıların müşterek sesi olarak sayfalarını sizlere sunuyor. Bugüne kadarki ilgi ve desteğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz.

T. Fikret SÖNMEZ a Gazete Genel Yayın Yönetmeni

‘DOĞRU VE TARAFSIZ YAYINCILIK’

Bursa’nın öncü gazetecilerinden biri olan ve doğru, tarafsız, sorumlu yayıncılık anlayışıyla yayın hayatına devam eden a Gazete’nin 9’uncu yılını kutlar, yeni döneminin hayırlı olmasını diler, tüm medya çalışanlarına sevgilerimi iletir, çalışmalarında başarılar dilerim.

Yakup CANBOLAT Bursa Valisi

‘HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN GAZETE’

Her geçen gün büyüyen, değişerek gelişimini sürdüren Bursa’mıza, basın ahlak ilkeleri çerçevesinde katkı koyan a Gazete’nin 9. yıldönümünü kutluyor, yönetici ve çalışanlarına başarılar diliyorum.

Alinur AKTAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı

‘BÜYÜK BİR ÖZVERİ SERGİLEYEN GAZETE’

Ülkemizde en güçlü yerel basına sahip kentlerin başında gelen Bursa’mızda, kurulduğu günden itibaren tarafsız, ilkeli ve objektif yayıncılık ilkesi ile hareket eden, halkımızın doğru bilgilendirilmesinde büyük bir özveri sergileyen a Gazete’nin 9’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

Mustafa DÜNDAR Osmangazi Belediye Başkanı

‘GÜÇLÜ MEDYA GÜÇLÜ ŞEHİR DEMEK’

Dördüncü kuvvet basının Bursa'daki önemli temsilcilerinden a Gazete'nin 9'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Şehrin sesi, gözü ve kulağı olan medyanın demokratik ve objektif bir şekilde haber yapılması noktasında hepimize görevler düşüyor. Güçlü bir medya, güç bir şehir demektir.

Turgay ERDEM Nilüfer Belediye Başkanı

‘HEMŞERİLERİMİZ ARASINDA BİR KÖPRÜ’

Demokrasilerin en önemli unsurlarından birisi şüphesiz insanların haber alma özgürlüğü. Bu bağlamda Türkiye’nin küçük Bab-ı Ali’sinde insanların bu demokratik hakkını kullanabilmesi adına 9 yıldır fedakârdane bir şekilde yürüttüğü çalışmalarından dolayı a Gazete ailesini kutluyor, bizler ile hemşerilerimiz arasında bir köprü oldukları için şükranlarımı sunuyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Oktay YILMAZ Yıldırım Belediye Başkanı