Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Beş yıldızı aratmayacak hizmet anlayışı ve Müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket ettiklerini de ifade eden genç ve girişimci işletmeci Cengiz Işık ile söyleşide bulunduk. Işık bize yaptığı açıklamada "700 metre kare alanda dinlenme ve restoran hizmeti veren mekanımızda gördüğünüz üzere Diplomalı Usta aşçılarımızın hazırladığı yöresel yiyecekler, ev yemekleri, börek, poğaça, köfte, döner ve pide çeşitlerini hijyen bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Şevket Yılmaz Hastanesinin Bölge Hastanesi olması ve çevrede tek olmamız bize büyük avantaj sağlıyor. Bursa merkez ve diğer ilçeleri ile komşu şehirlerden gelen hasta yakınlarının yeme ve içme ihtiyaçlarına ise bazı günlerde yetişemiyoruz. Allah'ıma şükürler olsun ki biz pandemi süresinde de boş durmayıp ticaretimizi yaptık.

MÜŞTERİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ

Birinci sınıf hizmet verdiklerini de belirten İşletmeci Cengiz Işık açıklamasına şunları da ekledi "Yıllarca Atatürk kapalı spor salonunda çırak olarak büfe hizmetleri verdikten sonra Okul kantin işletmeciliğinde şansımı denedim. Şansım yaver gitti 18 yıl önce burayı hizmete açtım. Ustalık dönemini yaşadığım buradan yaklaşık on kişi ekmek yiyor. İşletmemde müşterilerimin yemek dışındaki, Terlik ve Pijama gibi hasta ihtiyaçlarına da cevap veriyoruz. Birinci sınıf hizmet verdiğimiz Restoran ve Lokantamıza şimdiye kadar bir çok belediye başkanı, milletvekilleri, STK başkanları, Siyasi Parti temsilcilerimiz, Öğrenci, Sanatçı ile çok sayıda Bursalılar konuk oldu."diye konuştu 

ALO PAKET SERVİSİMİZ DE VAR

Çekirdekten yetişme işletmeci Cengiz Işık özel kesim Kuzu ve dana etlerinden pişirilmiş köfte çeşitlerini Hijyenik bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirtti. Işık Müşterilerinin rezerve yaptırarak  müesseselerine gelmeleri tavsiyesinde bulundu. Müşterilerinin Döner ve yiyecek çeşitlerini 05411616329Numaralı ALO Paket Servisinden sipariş verebileceklerini belirtti ve kazançlarının da az olsun öz olsun Halka hizmet Hakka hizmet düsturu ve aile terbiyesiyle işletmecilik yaptıklarını söyledi.

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

FARKIMIZ LEZZETİMİZ

Ben buradan çalışanlarımıza sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Diyen deneyimli işletmeci Cengiz Işık  “Farkımız Lezzetin Adresi olmak" diyor. Işık müşterilerine sundukları zengin menününse, Köfte, döner, börek çeşitleri sulu yemekler ve tadı damakta kalan tatlı çeşitlerimizle Baş tacımız Bursalı Müşterilerimize hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duyduğumuzu ifade ediyor ve bize uğramaları teklifinde bulunuyoruz.”ifadelerini kullandı.