GRADIROBUNDA SERVET YATIYOR

Yıllardır hem günlük kıyafetleriyle hem sahne tarzıyla adından sıkça söz ettiren Ajda Pekkan’ın gardırobunda bir tarih olduğu ortaya çıktı. 16 yaşından beri sahnede olan Ajda Pekkan, yıllardır giydiği en özel parçalarını hala saklıyor. Pekkan yakın çevresine “Hepsinin yeri bende çok özel ve ayrı. Vermeye kıyamıyorum” diyor.

GRADIROBUNDA SERVET YATIYOR

AİLE ARASINDA

Ceyda Ateş 2018’de Buğra Toplusoy ile evlenmiş, Amerika-Miami’de emlakçılık yapan eşinin yanına taşınmıştı. Çiftin kızları Talia da 2 yıl önce dünyaya gelmişti. Buğra Toplusoy önceki gün 37 yaşına bastı. Toplusoy doğum gününü evde eşi, kızı ve köpekleriyle pasta ve sütle kutladı. Ceyda Ateş ise bu anları “Biz bize Talia Hanım, Dünya Bey, Minik Hanım. İyi ki doğdun Buğra” notuyla paylaştı.

EVLİLİĞE HAZIR

EVLİLİĞE HAZIR

Burcu Esmersoy, 1 yıldır birlikte olduğu Nazım Akmandil ile yakında nikah masasına oturacak. Görünenin aksine tam bir ev kadını olduğunu söyleyen Esmersoy “Çok titizim. Evim sürekli sabun ve çamaşır suyu koyar. Misafirim hiç eksik olmaz. Sofra hazırlamayı, misafir ağırlamayı çok severim. İyi de yemek yaptığım söylenir” dedi.

PETEK UÇTU, SERDAR ÇEKTİ

PETEK UÇTU, SERDAR ÇEKTİ 

Petek Ertüre 2 yıldır aşk yaşadığı Serdar Oal ile Marmaris’te lüks bir otelde tatilde. Aksiyon peşinde koşan Ertüre önceki gün mini deniz helikopterine bindi. Suyun üzerinden havalanan araçla Marmaris koylarının üzerinde küçük bir tur attı. Bu anları da sevgilisi Serdar Oal görüntüledi.

BAYILIYORDU

BAYILIYORDU 

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Yıldız Tilbe üçüncü kez sahne aldı. Hızlı şarkılarda aralıksız dans edince yorulan Tilbe “Bayılacağımı hissediyorum, o yüzden duruyorum” dedikten sonra kendisini sahnedeki koltuğuna attı. Tilbe başına taktığı perukla dikkat çekti.

DOSTUNA AĞLADI

DOSTUNA AĞLADI

Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi

Bülent Ersoy önceki akşam Gürcistan Batum’da sahne aldı. 2020 yılında hayatını kaybeden modacı Nur Yerlitaş’ın kendisi için diktiği son kıyafeti giydi. Ersoy “Nur’um bak bu 2.5 sene önce bana hazırlamış olduğun son kıyafetti, bugüne kısmetmiş giymek... Canım arkadaşım, seni öylesine özlüyorum ki...” dedi ve gözyaşlarınıgözyaşlarını tutamadı.

EĞİTİM ŞART

EĞİTİM ŞART

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol Tektaş, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi’nden mezun. İki üniversiteyle yetinmeyen Buse şimdi de Üsküdar Üniversitesi Felsefe bölümünü yüzde 50 burslu kazandı. İki çocuğu olan Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini de bitireceğini söyledi.