AŞK IŞILTISI 

ABD’li oyuncu Demi Moore (59), çıktığı tatilde ortağı olduğu Andie’s Swim plaj markasının yeni tasarımlarından giydi. Akdeniz kıyılarını gezen oyuncuya eski eşi Bruce Willis’in eşi Emma Willis de iltifat etti, Instagram paylaşımının altına “Yakışmış” yorumu yaptı. Eski eşi Ashton Kutcher’dan 2013’te boşandıktan sonra zor günler geçiren Moore, İsviçreli şef Daniel Humm’da aşkı yeniden buldu.

AŞK IŞILTISI

ACI BİBERLİ KARPUZ

Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa (26), sosyal medyada yayınladığı video ile görenleri hayrete düşürdü. Lipa, plajda bir dilim karpuzun üzerine acı biber sosu döküp yediği anları paylaştı. Lipa’nın sıra dışı damak zevkinin yeni bir akım başlatması bekleniyor.

ACI BİBERLİ KARPUZYakın zamanda ünlü şarkıcı Rihanna ile ilk bebeklerini kucaklarına alan 33 yaşındaki ASAP Rocky, "silahlı saldırı" suçundan yargılanıyor.

ASAP Rocky'e 'silahlı saldırı' suçlaması! - Magazin haberleri

SUÇLAMALARI REDDETTİ

"ASAP Relli'yi vurduğu gerekçesiyle gözaltına alınan rapçi, mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

The Guardian'ın haberine göre; "ASAP Relli" takma isimli şahıs, rapçinin kendisini vurduğunu ve elinden yaralandığını iddia ederek, mahkemeye başvurdu.

ABD'li rapçi, suçlu bulunursa dokuz yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Los Angeles İlçe Bölge Savcısı George Gascon yaptığı açıklamada, "Kamusal bir yerde silah sıkmak, yalnızca hedefteki kişi için değil, Hollywood'u ziyaret eden masum ziyaretçiler için de trajik sonuçlarla sonuçlanabilecek ciddi bir suçtur." ifadelerini kullandı.

ASAP Rocky'e 'silahlı saldırı' suçlaması! - Magazin haberleri

Savcı Gascon, "Ofisim bu davadaki delilleri kapsamlı bir şekilde gözden geçirdi. Ateşli silah kullanıldığı iddiasının dosyaya eklenmesinin gerekli olduğuna karar verdi." dedi.

2021 YILINDAKİ SİLAHLI SALDIRI

Gerçek adı "Rakim Mayers" olan rapçi, geçtiğimiz yıl 6 Kasım günü Los Angeles'ta silahlı bir saldırıya karışmıştı.

Olayda yaralanan "ASAP Relli", Rocky ve yanındaki iki kişinin kendisine sokakta silahla yaklaştığını iddia etmişti.

Rapçinin kendisine 3-4 el ateş ettiğini söyleyen Relli, kurşunlardan birinin sol elini sıyırdığını belirtmişti.

ASAP Rocky'e 'silahlı saldırı' suçlaması! - Magazin haberleri

'İHANET' İDDİALARI

Öte yandan Rihanna, bebek heyecanı yaşarken hiç beklemediği bir haberle sarsılmıştı. İddiaya göre; Rihanna, sevgilisi tarafından aldatılmıştı.

Rocky'nin, ünlü yıldıza ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürülmüştü. Ancak taraflar, geçtiğimiz haftalarda "aldatma" ve "ayrılık" söylentilerini yalanlamıştı.