Mustafa TANITAN-Erkan ŞEN

Bursa Samsun 19 Mayıs İlçesi ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Şaban Ulus ve Kadın Kolları Başkanı Tülay Armağan derneklerinin bir gün içinde gerçekleştirdiği faaliyetleri içeren etkinlikleri gazetemizle paylaştı. Dernek Başkanı Şaban Ulus ve derneğin kadın kolları Başkanı Tülay Armağan seçimler öncesinde bir gün içinde dört ayrı yere ziyarette bulundular. Ulus ve Armağan temaslarına Emek Mahallesi’nde geçtiğimiz günler içinde açılışı yapılan hemşerileri Samsun Asarcıklılar Dernek Başkanı ve BURSAM  GROUP 55 sahibi Çetin Gonca'yı işyerinde ziyaretle başladılar. Dernek başkanları daha sonra Görükle’de gerçekleştirilen SHATO Cafe ve Restoran’ın açılışına katıldılar. Ulus ve Armağan Görükle’de faaliyetlerini sürdüren Asal inşaat Yönetim Kurulu ve BURSAM Derneği Genel Başkanı Nurettin Şenol'u da ofisinde ziyaret edip dernekleriyle ilgili bilgiler aldılar. Ulus, Armağan ve BURSAM Derneği Genel Başkanı Nurettin Şenol, Çanakkale şehitlerini anma programını gerçekleştiren Bursa Kütahyalılar Derneği’ni ziyaretle günü sonlandırdılar.

GONCA'DAN TEŞEKKÜR

BURSAM GROUP 55 Rent A Car - Otomotiv İnşaat - Gayrimenkul Turizm ve Temizlik Ürünleri Şirketi Yönetim Kurulu ve Bursa  Samsun Asarcıklılar Dernek Başkanı Çetin Gonca hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için kendisini ziyarete gelen Samsun  19 Mayıs Derneği Başkanı Şaban Ulus ve  Kadın Kolları Başkanı  Tülay Armağan ile yine Bursa Samsunlular Dernek Başkan vekili Avukat Ahmet Gök ile kadın kolları Başkanı Avukat Belgin Gök ve yönetimine sürpriz ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Gonca, dernekleri ve şirketiyle ilgili olarak da şu açıklamada bulundu: "2016 Yılında kurulan derneğimizin üç yıldır başkanlığını yapmaktayım. 2003 Yılında Samsun Asarcık ilçesinden Bursa’ya göç ettim. Bursa'da İnşaat ve Otomotiv sektöründe hizmet vermekteyim. Bursa'da başkanlığını yaptığım Asarcıklılar Derneği de ben ve yönetim kurulumuz; doğduğumuz yerin örf, adet, gelenek ve görenekleri ile kültürünü doyduğumuz Bursa’da  yaşatma ve gelecek nesillere taşıma uğraşı vermekteyiz. Bugün beni ziyarete gelen dernek yöneticisi hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İŞSİZ KADINLARA İSTİHDAM

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

Bursa Samsun 19 Mayıs ilçesi ve köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Tülay Armağan da, "Bana Derneğimizin kadın kolları başkanlığı görevini tevdi eden başkanım Şaban Ulus ve yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum. Derneğimizin kadın kolları olarak biz de bugünden itibaren sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Bursa'da faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütleriyle birlik beraberlik ve dayanışma içinde olup insanlarımıza faydalı olmaya çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerimize gelince; yaşlılarımızı ziyaret edip onların yalnız olmadıklarını hatırlatacağız, çocuklarımızın eğitimleriyle ilgili çalışmalarda bulunacağız, İşsiz kadınlarımızla ilgili projelerimize çözüm arayacağız, kadın sığınma evlerini ziyaret edip onlarla ilgili projelerimizi hayata geçireceğiz. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyor Ülkemin tüm güzel insanlarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.