DUYGU DOĞAN

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı için pazar günü düzenlenecek kongre öncesi Gürhan Akdoğan adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlenen çok sayıda partili ve basın mensubunun katıldığı toplantıda konuşan Akdoğan, konuşmasına partiden ayrı kaldığı ve sert söylemlerde bulunduğu dönem için özeleştiride bulunarak başladı.

WhatsApp Image 2023-09-14 at 20.25.03

"Güzel Bursa’mızın sorunlarına eğilerek; ulaşım, çarpık yapılaşma, rant kavgaları, yerel yönetimlerin yanlış uygulamalarına geçmişte nasıl tepki vererek yanlışları düzeltmeye çalıştıysak bundan sonraki dönemde de yapıcı muhalefet tavrımızı korumak durumundayız" ifadelerini kullanarak bu muhalif tavra sahip çıkmanın ve korumanın boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

WhatsApp Image 2023-09-14 at 20.25.53

Gürhan Akdoğan adaylığını şu ifadelerle açıkladı:
Örgütsel dayanışmamızla,sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, en başta parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek, parti içi anlamsız muhalefete bir son vermek ve birlik - beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu hep beraber yaşamak hepimizin en büyük arzusudur.

WhatsApp Image 2023-09-14 at 20.25.54

İşte bu duygu ve düşüncelerimle;

Önümüzdeki süreçte de,iktidarın yanlışlarına, tehditlerine,kuşatmalarına karşı durarak;partime, dolayısıyle ülkeme ve insanlığa hizmet etmek için 
Bursa İl Başkan Adayı olduğumu belirtiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Editör: Gökçe Çalışcı