Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

Gökhan Çıra, eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çıra’nın sevgilisi için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Düğün hediyesi olarak aldığı son model spor arabanın fiyatı duyanların ağzını açık bıraktı. bir süredir aşk yaşadığı Eylül Keleş ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Çıra'nın sevgilisine aldığı son model spor araba sosyal medyadanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Keleş'e bir kez daha evlilik teklifini ettiğini duyuran Gökhan Çıra, aldığı tektaş yüzüğü de paylaşarak "Evet güzel haberi verelim, eylülde düğünümüz var" dedi. Çıra bugün de sevgilisine aldığı düğün hediyesini paylaştı. Sevgilisine 14 milyon TL değerindeki özel plakalı bir araç alan ünlü isim, "Güle güle bin sevgilim" dedi.

Gökhan Çıra, vücuduna hem kızının hem de sevgilisinin dövmesini yaptırdı -  Urfa Haber | Şanlıurfa Gündeminin Tarafsız Adresi

Selin Ciğerci ile evliyken bir evlatlık edinen Gökhan Çıra, Ramazan Bayramı'nı kızı ve sevgilisiyle geçirdi. Birlikte verdikleri pozu sosyal medya hesabından yayınlayan Çıra, "Bugün bizim ilk bayramımız herkesin bayramını kutlarız büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. Allah'ım benden alsın size versin ömürlerim benim" notunu düştü.

kaynak:HABER MERKEZİ

Editör: Gökçe Çalışcı