Fulya GÜVEN-Mustafa TANITAN

Genellikle Kars ve yöresinden göç ederek Bursa’ya yerleşenlerin yaşadığı Yunuseli Mahallesi’nde mahalle sakinleri geçtiğimiz hafta sonu Bensu Çeyiz Mağazası’nın açılış coşkusunu yaşadı. AK Parti ve MHP'li yöneticiler ile çok sayıda semt sakini, siyasi parti yöneticileri ile Bursa’da yaşayan Karslı vatandaşların katıldığı açılış merasimi dua ile başladı.  

KILIÇ'TAN TEBRİK

Mağaza müdürü Nurcan Güney'in katılımcıları takdim etmesinin ardından açılış kurdelesini ittifak ortaklarıyla birlikte kesip hayırlı müşteri dileklerinde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç açılışta yaptığı konuşmada, “Sevgili dostlar ve Yunuseli’nin vefalı sakinleri bildiğiniz üzere iki ayrı sevinci paylaşmak ve yaşamak amacı ile bugün burada bulunmaktayız. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde beş yıllığına şehrimizi yönetecek olan; muhtar, belediye meclis üyesi ile ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçmek için ülke genelinde sandığa gittik. Cumhur ittifakı ile katıldığımız seçimlerde Allah'ıma şükürler olsun ki Büyükşehir, merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçe Belediye başkanlıkları başta olmak üzere birçok ilçeden zaferle çıktık. Ben burada siyaset yapmak istemiyor ve konuşmamı fazla uzatmak istemiyorum. Günümüzde birçok fabrika ve işyeri iflas edip faaliyetlerine son verirken, Karslı kardeşlerimin doydukları Bursa ekonomisine katkıda bulunmak için büyük bir özveri ve cesaretle bu mağazayı açmaları semt sakinleri ve bizleri ziyadesi ile mutlu etti ve gururlandırdı. Ben bu kardeşlerimi canı gönülden kutluyor ve hayırlı müşteri dileklerinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİ VELİNİMETİMİZDİR

Şöleni andıran açılışın kahramanları Temoçin kardeşler adına Turan Temoçin açılışta yaptığı konuşmada, “Değerli vekilim, STK başkanları, muhtarlarım, siyasi parti temsilcilerim, siz saygıdeğer hemşerilerim ile semt sakinlerimiz açılış davetimize katılımınızdan dolayı hepinize hoş geldiniz, şeref verdiniz demek istiyorum. Ağabeyim Orbay ve eşlerimiz ile aile fertlerimizin destekleriyle bugün semtimize bir AVM’yi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mahallemizde yaşayan hemşerilerim ve semt sakinleri başta olmak üzere yeni evlenecek çiftler ve evlerini yenileyecek ailelerin çeyiz ve benzeri tüm mutfak araç ve gereçleri ile yatak odası ve oturma gruplarını hiç peşin ödeme yapmadan temin edebilecekleri mağazamızda müşteri velinimettir ve az olsun helal olsun, halka hizmet etmenin Hakka hizmet etmek anlayışı ile hizmet vereceğiz. Ben konuşmamı fazla uzatmak istemiyor katılımdan  ötürü  herkese yeniden  teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi