Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Play-off turu ilk karşılaşmasında Norveç takımı Molde’yi deplasmanda 3-2 yenen Galatasaray, kendi evinde oynayacağı rövanş karşılaşması ile grupları garantilemek istiyor. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşması Galatasaray-Molde rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

GALATASARAY MOLDE MAÇI NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray yarın oynanacak rövanş maçında Molde’yi RAMS Park’ta ağırlayacak. Nefes kesen karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. EXXEN platformundan canlı olarak takip edilebilecek.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI

Polonyalı hakem Szymon Marciniak’ın yöneteceği karşılaşmada sarı kırmızılıların hedefi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adını gruplara yazdırmak. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, ülke puanı cezası nedeniyle lige ikinci eleme turundan başlamıştı. 7 resmi karşılaşmada da namağlup ilerleyen Galatasaray bu karşılaşmayı da geçerek seriyi 8’e çıkarmak istiyor. Sarı kırmızılılarda yeni transferler Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Fenerbahçeli İsmail Yüksek memleketi İznik’te maç izlemeye koltuk değnekleriyle geldi Fenerbahçeli İsmail Yüksek memleketi İznik’te maç izlemeye koltuk değnekleriyle geldi

Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Ezgi Özdaş