Özlem ATAÇ 
Osmanlı Aktarcısı sahibi Bülent Güzel, dükkanına ağrıyla gelen vatandaşa Rusya’dan getirdiği biorezonans makinesiyle teşhis koyup vatandaşın kendisiyle yüzleşmesini sağlıyor. Dünyada sıkça uygulanan ancak ülkemizde az bilinen biorezonans makinesiyle yapılan tedavi yöntimi vücuttaki frekans örneklerine (vücuda ait titreşim örneği) dayanıyor. Tedavi yönetiminin hiçbir yan etkisinin olmadığını belirten Güzel, “Bütün arabalar hemen hemen beyinlidir. Arıza yaptığı zaman götürürsünüz bir bilgisayara takarlar, bilgisayar aracılığıyla da arabada bulunan bütün araçlar tespit edilir ve arıza neredeyse bulunur. İşte bu makine de insan vücudunda böyle bir görev görüyor” dedi. 

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi

45 DAKİKADA SİGARA BAĞIMLILIĞINA SON
“Hastalık yapan etkenlerin teşhisi ve terapisi aynı cihazla olur” diyen Bülent Güzel, “Biorezonansın hiçbir yan etkisinin olmadığı 30 yıldan fazla bir süre içinde kanıtlanmış, ağrısız ve ilaçsız, biyolojik bir metottur. Geleneksel ilaçla terapide sadece hastalığın belirtileri giderilir fakat biorezonans terapisi ile hastalığın esası temel alınmakta ve terapi kökten sağlanmaktadır. Bu terapi yöntemiyle, sigara bağımlılığı 45 dakikalık tek bir seansta terapi edilebilmektedir. Ayrıca çağımızın hastalığı olan alerjik rahatsızlıkların da (alerjik astım, saman nezlesi, polen, güneş alerjisi, atopik egzema, nörodermatit gibi) kısa sürede, aşısız ve kalıcı terapisi sağlanmaktadır. Bunların yanı sıra tüm ağrılarda (migren, bel, omuz, kas ağrısı, vs) ve ayrıca 400 çeşit rahatsızlıkta biorezonans terapisi başarı ile uygulanmaktadır” diye konuştu. 

BİR NEVİ CHECK-UP 
Uzun yıllardır aktarlık yapan Bülent Güzel, bir doktor arkadaşıyla anlaşarak biorezonans makinesini Rusya’dan getirdiklerini ve maliyetinin çok yüksek olduğunu belirtti. Makinenin aslında tedavi etme özelliğinin de olduğunu belirten Güzel, “Tedavi için gelen vatandaştan muayene ücreti 100 TL alıyoruz. Alette hiçbir şekilde radyasyon yok. Yüzde 95 bir check-up ile aynı görevi görüyor. Biz burada tedavi yapmıyoruz sadece hasarı tespit edip doktora gittiğinde hangi polikliniğe gitmesi gerektiğini söylüyoruz. Bugüne kadar bu alete yüzlerce kişiyi soktum ve gelenlerin neredeyse hepsinde bir sorun çıktı, bazen buradaki bitkisel ilaçlardan verdim bazen de doktora yönlendirdim. Kendim buraya gelen hastalar için dosya tutuyorum işimi önemsiyorum” şeklinde konuştu. 

BASTONLA GİRDİ YÜRÜYEREK ÇIKTI
İlk defa tedavi yöntemini bir komşu üzerinde denediğini belirten Bülent Güzel, olayı şöyle anlattı: “Geçenlerde su tesisatçısı bir arkadaşımız geçirdiği trafik kazası sonucunda ayaklarının ikisine de platin takıldı. Bir gün kapının önünden geçerken bastonla yürüdüğünü fark ettim. Durumu da biraz kötü ailesi de yok. Çağırdım içeriye, sadece önce bir teşhis etmek için çağırdım. İçeri girdikten sonra makineye soktum, özellikle eklem bölümündeki problemleri görünce makine yardımıyla ters frekans gönderdim. Makine kendisi seçiyor hangi bölgeye hangi organa ne kadar frekans gönderilmesi gerektiğini makine kendisi buluyor. Bir 10 dakikalık tedavi sonucunda bastonunu koltuğunun altına aldı ve çıktı. Diğer gün duydum ki inşaatta işe başlamış. Aslında biraz da psikolojik bir durum olabilir” ifadelerini kullandı.