Ulaş Girgin

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem oluşturmalıyız” Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem oluşturmalıyız”

Euroleague’de üçüncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından haftanın beşi belli oldu. Oyuncular verimlilik puanlarına göre sıralanırken haftanın beşinde Fenerbahçe Beko’dan üç isim yer aldı.

Fenerbahçe Beko’dan Dyshawn Pierre 27 verimlilik puanı ile haftanın beşine giren en verimli oyuncu olurken diğer dört isim, 24 verimlilik puanı ile Real Madrid’de forma giyen Rudy Fernandez, 23 verimlilik puanı ile Fenerbahçe Beko forması giyen Johnathan Motley, yine 23 verimlilik puanı ile Velencia’da forma giyen Stefan Jovic ve 22 verimlilik puanı ile Fenerbahçe Beko’da forma giyen Nick Calathes oldu.

fbbekopanasonkpk

Fenerbahçe Beko’nun Panathinaikos’u evinde 83-69 mağlup ettiği maçta Dyshawn Pierre 4 sayı, 10 ribaund ve 3 asist ile oynarken haftanın beşinde yer alan diğer isimlerden Johnathan Motley 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Nick Calathes ise 12 sayı, 4 ribaund ve 2 asist kaydetti.

Dyshawn Pierre 3 sezondur Fenerbahçe Beko forması giyiyor ve takımda kısa forvet görevini üstleniyor. Jonathan Motley, Fenerbahçe Beko’da ikinci sezonunu geçiriyor ve takımda uzun forvet pozisyonunda oynuyor. Nick Calathes de yine takımda ikinci sezonunu geçiriyor ve şutör gard pozisyonunda oynuyor.

Editör: Ulas Girgin