• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.090 %3.3
  • ETHERIUM 3.054 %1.8
13°

Msb Haberleri

msb haberleri ve güncel msb gelişmeleri, msb ile ilgili tüm video, msb fotoğrafları ve msb haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’i 1 milyon 182 bin 425 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.

GENEL

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamaları için hazırlıkları paylaşan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tüm vatandaşları İstanbul Boğazı’na davet etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Avaşin, Hakurk ve Kandil bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini ve 19 hedefin imha...

GENEL

Türkiye'den Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 2 uçak daha Ankara'dan Mısır'a yola çıktı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: 'NATO Kosova Gücü’ne (KFOR) en çok destek veren ikinci ülkeyiz.'

GÜNDEM

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgesinde terör örgütünün taciz atışı sonucunda yaralanan İs. Uzm. Çvş. Mehmet Emre Teke’nin şehit oldu.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgesinde terör örgütünün taciz atışı sonucunda yaralanan İs. Uzm. Çvş. Mehmet...

ASAYİŞ

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak’ın şehit olduğunu açıklandı.

GÜNDEM

MSB "Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyindeki birçok bölgede çok sayıda teröristin etkisi hale getirildiği açıklandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanlığına bağlı TCG Sancaktar gemisi, Libya’ya yardım malzemeleri ulaştırmak için İzmir’den yeniden yola çıktı.

GÜNDEM

 TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemileri sel felaketinde yara alan Libya'ya yardım için ulaştı.