• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 65.000 %0.99
  • ETHERIUM 3.081 %0.23
12°

Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı gelişmeleri, Cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


BURSA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 2017 yılında istifa eden Recep Altepe, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına getirildi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Filistin meselesinde Gazze’de yaşananlar konusunda gözükenden çok daha fazlasını yaptığını belirterek, "Yapmayı da sürdüreceğiz. Gazze’deki...

SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Daha çok yurt dışından tedarik edilen Hepatit A aşısı artık dünya standartlarında ülkemizde de üretilecektir. Böylece...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Bayramı'na özel mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen "Büyük Filistin Mitingi"nde açıklamalarda bulunuyor.

GÜNDEM

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8. Aile Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim prensibimiz bellidir. Tek başımıza...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının ardından İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü, TBMM'ye sevk edildi.