• DOLAR 32,56 %0.02
  • EURO 35,06 %0.50
  • ALTIN 2.429,04 %0.24
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 63.950 %-3.84
  • ETHERIUM 3.160 %-2.56
15°

Uefa Haberleri

uefa haberleri ve güncel uefa gelişmeleri, uefa ile ilgili tüm video, uefa fotoğrafları ve uefa haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


SPOR

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup lideri olarak katılma hakkı elde eden A Milli Takım, turnuvanın 2 Aralık'ta Hamburg'da yapılacak...

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun 3. haftasında Norveç deplasmanında Bodo/Glimt ile karşılaşan Beşiktaş, rakibine 3-1 mağlup oldu.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets'i ağırlayan Fenerbahçe, rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi A Gurubu 3. maçında Galatasaray, evinde Bayern Münih’e 3-1 kaybetti.

SPOR

Trendyol Süper Lig’de 9’da 9 yaparak rekora imza atan Fenerbahçe gözünü perşembe günü oynanacak olan Ludogorets maçına dikti.

SPOR

Süper Lig’de Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Bayern Münih karşısında galibiyet arayacak.

SPOR

UEFA Avrupa Gençlik Ligi 1. Tur'da karşılaşacak olan Basel-Gent arasındaki karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynanacak olan Galatasaray-Bayern Münih maçında konuk ekibin kadrosu belli oldu.

SPOR

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

SPOR

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Belçika ile İsveç arasında oynanan ve saldırı nedeniyle iptal edilen maç tekrar edilmeyecek.

SPOR

Bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçı oynanmayacak.

SPOR

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımların kulüp değerlerini sizin için araştırdık.