Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar herkesi şaşkınlığa uğratmaya devam ediyor. Soru-cevap kısmında kendisine gelen itiraf ve soruları yayınlayan Ezmeci, son dönemlerin kadın Haydar Dümen'i olarak anılmaya başladı. Her gün çok sayıda itiraf ve ifşa ile karşı karşıya kalan Ezmeci'ye bu defa kocasını aldatan bir kadın yazdı. Ezmeci'den yardım isteyen kadın bakın neler yazdı?

1462704.jpg

İLİŞKİLER ÜZERİNE ÇAPALAMA VE TUZLAMA ÖNERİSİ

Cinsel ilişkilerde sorun yaşayan kadın ve erkeklere çapalama ve tuzlama yöntemleri veren Esra Ezmeci, ilişkiler üzerine terapiler vermeye devam ediyor. Çok sayıda yardım mesajı alan Ezmeci'ye her gün dehşete düşüren mesajlar yağmaya devam etmekte. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, isim vermeden sosyal medya hesabından yayınlıyor. Her yaş grubu ve cinsiyetten mesaj alan Ezmeci'nin genel takipçi kitlesi kadınlardan oluşuyor. Instagram hesabında 5 milyona yakın bir takipçi kitlesi oluşan Esra Ezmeci, ilişkiler üzerine yazdığı kitaplarının da reklamını yapmayı da ihmal etmiyor.

Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor" Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor"

1462542.jpg

ESRA EZMECİ'YE İĞRENÇ İTİRAF

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Esra Ezmeci, FOX TV'de Karşı Karşıya isimli gündüz kuşağı programını da sunmaya başladı. Türkiye'nin yeni Haydar Dümeni olarak anılan Ezmeci, sosyal medya hesabından da ilişki paylaşımları yapıyor. Çok sayıda soru ve yardım mesajları alan Ezmeci, aralarında en çarpıcı mesajları yanıtlayıp, yayınlıyor.

1453255.jpg

KOCAMI ALDATTIM İTİRAFI

Her paylaşımıyla olay olan Esra Ezmeci'ye bu defa bir aldatma itirafı geldi. Evli olan bir kadın takipçisi öyle bir yardım istediği okuyanlar gözlerine inanamadı. Eşini aldattığını itiraf eden kadın Ezmeci'ye ,"Evliyim başka bir adama aşık oldum. Onsuz nefes alamayacak gibi hissediyorum. Görüşüyoruz üstelik" ifadelerini kullandı. Bu itiraf karşısında okuyanlar şoke olurken Ezmeci ise eşini başka bir adamla aldatan kadına, "Aşk durumu insanı akıllıca düşünmekten uzak tutabilir. Böyle bir dinamikle neler kaybedersiniz bunu bir düşünün" yanıtını verdi.

esraezmecisfla.jpg

PAYLAŞIMLAR KURGU MU?

Ezmeci kendisine gelen itirafları soğukkanlılıkla cevaplarken, bazıları ise yayınlanan ifşa ve itiraf paylaşımların kurgu olduğunu iddia etti. Esra Ezmeci ise kendisine DM'den gelen mesajları inceleyip öyle yayınladığını belirtti. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?