Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

İlişki ve cinsel hayat üzerine verdiği tavsiyeler ile son dönemin en popüler isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, yediden yetmişe herkes tarafından takip ediliyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor. Instagram hesabından takipçileriyle birlikte sık sık soru-cevap yapan fenomen isim son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Gelen itiraf karşısında ağzı açık kaldı. Ses kayıtlarını dinleyenler neye uğradığını şaşırdı! İşte detaylar...

PAYLAŞIMINI GÖRENLER EKRANA BAKIP KALDI

Yazdığı kitaplar ve sunduğu programlarla adından sıkça bahsettiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci gündemden düşmek bilmiyor. Takipçilerinden gelen soruları ve itirafları kendi hesabından paylaşan fenomen isim durdurak bilmiyor. Son paylaşımı ile herkesin ağzını açık bıraktı. Görenler kendi ailesinden şüphe etmeye başladı. Bu kadarı da olmaz!

KIZ KARDEŞİNİN KOCASIYLA HER GÜN...

Akademik yönden kendini geliştirmiş ve belirli seviyelere ulaşmış birisi olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, genç yaşına rağmen birden fazla kitap çıkarmış ve herkesin ilgisini çekmiş birisi. İlişki tavsiyeleriyle sık sık gündeme gelen Esra Ezmeci, Instagram hesabından düzenlediği soru-cevap etkinliği ile birlikte takipçileriyle aktif olarak konuşuyor. 5 milyon takipçili Instagram hesabından yeni bir etkinlik düzenleyen Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şaşıp kaldı. Kız kardeşinin kocasıyla her gün...




ELİNDEKİ SES KAYITLARINI İFŞA ETTİ

Esra Ezmeci'nin düzenlediği soru-cevap etkinliğine çarpıcı bir itirafta bulunan sosyal medya kullanıcısı kız kardeşinin, eşine aşık olduğunu ve bunla ilgili ses kayıtlarının olduğunu ifade etti. Bu durum karşısında ne yapacağını bilemeyen ve eşinin bu durumdan zevk aldığını belirten kadın Esra Ezmeci'den yardım istedi.




"YÜZLEŞİN VE TÜM SIRLARINIZI ORTAYA DÖKÜN"

Gelen itirafla şok geçiren Esra Ezmeci, takipçisine şu önerilerde bulundu: “Burada hem kız kardeşinizin hem eşinizin yaptığı doğru değil. Böyle durumlarda en doğrusu yüzleşmektir. En ince detayına kadar her şeyi öğrenin. Ve sonrasında karar verin.”

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.




Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

• Kararı Ben Veririm

• Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

• Süt Lekesi

PSİKOLOG ESRA EZMECİ KAÇ YAŞINDA?

Psikolog olan Esra Ezmeci 1986 doğumlu olup 35 yaşındadır.

Editör: Elif Aslan