Olay, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında İnegöl’ün Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Ş.Y., geçimsizlik nedeniyle eşi S.Y.'ye boşanma davası açarak evi terk etti. Babasının evine dönün Ş.Y. ile barışmak isyen S.Y., sabaha karşı kayınpederinin evine giderek, eşi ile görüşmek istedi. Eşini görmek ve ikna etmek isteyen S.Y., aksi takdirde intihar edeceğini belirterek, elindeki ip ile aydınlatma direğine tırmandı. Bu sırada olay yerine gelen polis, olası bir olaya önlem aldı. Tüm çabalarına rağmen eşini ikna edemeyen S.Y., aydınlatma direğine bağladığı ipi boynuna geçirip kendini boşluğa bıraktı.

POLİS İPTEN ALDI

O sırada olay yerinde bulunan polislerden biri boşlukta sallanan S.Y.'yi ayaklarından tutup yukarı kaldırdı, diğer polis ise aydınlatma direğine tırmanıp, boynundaki ipi keserek, genç adamı kurtardı. Ölümden dönen S.Y., polislere, "Neden beni kurtardınız", diye tepki gösterdi. O sırada evden çıkan eşi Y.Ş. de "Banane" derken, polisler, genç kadını olay yerinden uzaklaştırdı.

Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu

CEBİNDEN İNTİHAR MEKTUBU ÇIKTI

İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan SY.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından yapılan incelemede gencin cebinde intihar mektubu bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.