Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TAYFUN füzesi Yunan'ı ürkütüyor ‘Atina’yı vurur’ diyor. Vuracak tabi, sen rahat durmazsan, sen Amerika’dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak bir şeyler yapması lazım” dedi. Erdoğan, "Başörtüsü konusunda Kılıçdaroğlu bize bir yerde pas attı. Temennim odur ki Parlamentoda da beklenen sayıyı alması" diye konuştu.

Erdoğan’dan doğal gaz müjdesi: Vatandaş ucuz alacak

Uludağ Enerji’den elektrik güvenliği farkındalığı Uludağ Enerji’den elektrik güvenliği farkındalığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da Gençlik Buluşması'na katıldı. Burada bir genç kendisine gündemde olan başörtüsü yasasının içeriği ve bundan sonraki sürecin nasıl ilerleyeceğini sordu. 6’lı masanın başörtüsü konusunda ne düşündüğünü de ekleyen gencin sorusuna Erdoğan, “Sonuna kadar da işin takipçisi olacağız. Gerekirse bu işi referanduma da götürebiliriz” dedi. “Biz yasakların, yoklukların, yoksullukların Türkiye’sinin tüm yükünü omuzlamış bir nesiliz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir arada olduğu her an adeta yenilenmiş hissettiğini ifade etti. Erdoğan, “Ömrünü bu aziz millete hizmete adamış bir büyüğünüz olarak sizlerle geçirdiğim her an kendimi adeta yenilenmiş, şarj olmuş hissediyorum. Esasen bizim gençliğimizin gündemiyle sizlerin gündemi arasındaki fark Türkiye’nin nereden nereye geldiğini göstermesi bakımından çok önemli. Biz yasakların, yoklukların, yoksullukların Türkiye’sinin tüm yükünü omuzlamış bir nesiliz. Aklımızın erdiği günlerden itibaren hem geri kalmışlığın, hem demokrasi eksikliğinin sebep olduğu sıkıntıları hayatımızın her anında yaşadık. Şimdi sizlere teker teker anlatsam inanmakta zorluk çekeceğiniz öyle sorunlarla boğuşuyorduk ki kelimenin tam anlamıyla akıllara zarardı. Tabii, zaman içinde hepsinin gerisindeki sebepleri gördük, anladık. Bir yandan tarihimizi kültürümüzü değerlerimizi en iyi şekilde öğrenerek kendimizi yetiştirmenin, diğer yandan çağı kavramamıza imkân sağlayacak güncel ve ilmi donanımı kazanmanın mücadelesini verdik. Bilgiye ve kaynağına ulaşmanın bir hayli zor olduğu dönemde bu mücadele kolay geçmedi” diye konuştu.

Editör: Gökçe Çalışcı