Mustafa TANITAN – Ufuk IRGAŞ

Kırmızı et sektöründe tam 101 yıldan bu yana Bursa ve çevre illere hizmet veren Kasap İsmail, ilk şubesini Millet mahallesinde açtı. 1919 Yılında dedeleri İsmail Erman'ın Kestel Barakfakih köyünde açtığı köfteci dükkanının adını bu günlere taşıyan ve bununla da kalmayarak marka haline gelen nefis ve leziz köfte başta olmak üzere, et ürünlerini Bursalılarla buluşturmak adına ilk şubesini açan torun Halil Erman'la söyleşide bulunduk.

BU KÖFTE BİR BAŞKA

Hayırlı olsun dileklerimizi ilettiğimiz işletme sahibi Halil Erman, bize şu açıklamayı yaptı: "Sizin de bildiğiniz üzere Barakfakih köyü meşhur köfte ve çeşitli et ürünleriyle isim yapmış tarihi bir köydür. Bizler de Barakfakih'ten tüm Türkiye'ye duyurduğumuz et mamullerimizi şimdi de Millet Mahallesi’nde siz değerli müşterilerimize sunmuş bulunuyoruz. Burada Organik ve leziz Et çeşitlerimizi sizinle buluşturmayı hedefledik. Dedemiz İsmail, 1919 yılında kendi adına köfteci dükkanı açmış. Köyümüzle özdeşleşen, kokusu kilometrelerce uzaktan duyulan; dedemin müşterilere sunduğu köfteler dillere destan olmuş ve bu günlere kadar gelmiştir. Torun olarak bizler de o lezzeti müşterilerimize sunmak için canla başla çalışıyoruz. Dedemizin bize bıraktığı mirası nesilden nesillere aktarmak amacıyla mücadelemizi sürdürmekteyiz."

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

ALO PAKET SERVİSİ DE VAR

Millet Mahallesi Derya 3. Durmaz Sokak No: 6/A Yıldırım / Bursa adresinde hizmet veren et markette, pişmiş ve çiğ olmak üzere köfte ve bütün et ürünlerini bulmak mümkün. Marketin Alo paket servisinin telefon numaraları ise şöyle: 0224 3617007 / 0552 8817005. Kasap İsmail Et Market, şimdiden Bursalıların gönlüne taht kurmuş durumda.