SON DAKİKA
Hava Durumu

Biden'ın eşi Jill Biden Covid-19'a yakalandı

ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden Covid-19'a yakalandı Jill Biden’ın korona virüs testi pozitif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Biden'ın eşi Jill Biden Covid-19'a yakalandı

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD First Lady'si 72 yaşındaki Jill Biden’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı, hafif semptomlar gösterdiği duyuruldu. Jill Biden'ın ardından Joe Biden'a yapılan testin sonucunun ise negatif çıktığı belirtildi. Joe Biden’a bu hafta düzenli aralıklarla test yapılacağı ve semptomlarının izleneceği kaydedildi.

First Lady'nin biyografisi yazıldı: 'İlk eşini aldattı' iddiasıyla Beyaz  Saray'ın başını ağrıtabilir - 16.02.2022, Sputnik Türkiye

TEMMUZ'DA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI
Biden’ın G20 zirvesine katılmak üzere perşembe günü Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi'ye, pazar günü ise Vietnam’ın başkenti Hanoi'ye geçmesi bekleniyor. Öte yandan Jill Biden, Ağustos 2022’de de korona virüse yakalanmıştı. Başkan Joe Biden’ın ise Temmuz 2022’de testi pozitif çıkmıştı.

Kaynak:İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.