Japon Deprem Uzmanı Moriwaki: "Depremin gelmeyeceğini söyleyen 2 hoca var ama bizim kendimizin de binalarımızın da bir an önce depreme hazırlanması gerekiyor" Japon Deprem Uzmanı Moriwaki: "Depremin gelmeyeceğini söyleyen 2 hoca var ama bizim kendimizin de binalarımızın da bir an önce depreme hazırlanması gerekiyor"

Yeni nesil kına gecelerinin vazgeçilmez unsuru olan organizasyon, gelin adaylarının şüphesiz kına gecesi davetlerinde listenin en başında yer alıyor. Furkan Aydın Organizasyon, alanında tecrübeli profesyonel dans ekibi, kına gecesine dair materyal ve ekipman desteğiyle düğün yapacak çift ve gelinlerin hayallerini süslüyor. 

Düğün organizasyonu başta olmak üzere, açılış, söz-nişan gibi törenlere ev sahipliği yapan, Bursa’nın parlayan yıldızı Furkan Aydın Organizasyon için erken rezervasyon kayıtları başladı. 2024 sezonu için, gösterişli tasarım kostümleri, birbirinden ihtişamlı kaftanları ve alanında tecrübeli dans ekibinin unutulmayacak dans gösterisi ve kareografileri ile dolu dolu bir yeni nesil Kına Gecesi için adres belli! 

Furkan Aydın Organizasyon, Fomara’da Karakaşgil Plaza’da 1. Kat No:17’de hayatınızın en güzel gününü planlamak için sizi bekliyor.

Kaynak: Bülten

Editör: Ezgi Özdaş