Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

Mahallesinde birçok restoran, lokanta, döner salonu olmasına rağmen günün her saatinde mekanının müşteriler tarafından dolup taştığını belirten Murat Usta'ya bu işin sırrını sorduk.

CAĞ KEBAP BİZİM İŞİMİZ

Yavuzselim Sena Cağ Döner sahibi çekirdekten yetişme Murat Usta bize yaptığı açıklamada "Bir gazeteci olarak sizlerde duymuşsunuzdur tadı damağımızda kalan lezzetiyle meşhur cağ kebap Artvin ve memleketim Erzurum arasında paylaşılamıyor. Cağ kebabına Artvinliler Cağ Kebap bize ait iddiasında bulunurlarken bende bir Erzurumlu olarak Cağ Kebabın Erzurum'a ait olduğunu iddia ediyorum. Restoranımda tadı damağımızda kalan bir yiyenin müdavim olduğu kuzu döneri müşterilerimize sunuyoruz. Semtimizde aynı işi yapan birçok restoran olmasına rağmen hatta bazılarının Pandemi ve işlerinin iyi gitmemesi yüzünden işletmelerine son vermesine rağmen Allah'ıma şükürler olsun ki ben dimdik ayakta duruyorum" diye konuştu. 

'MÜŞTERİLERİMİZ BAŞTACIMIZDIR'

Özellikle Erzurumlu hemşerileri ile semt sakinlerinin tercih ettiği SENA CAĞ DÖNER Restoran işletmecisi Murat Usta konuşmasını şu sözlerle sürdürdü. "Ekmeğini yediğimiz ve doyduğumuz Bursa'da günümüzde mantar türer gibi cağ kebap restoranları açılmakta. Araştırmalarıma göre bunların bir çoğu müşterilerine gereken hizmetleri verememenin ve de ülkemize musallat olan koronavirüs sonucu faaliyetlerine son vermek zorunda. Bursa ekonomisine katkıda bulunduğumuz sektörümüzde helal kesim Erzurum'a özgü yüzde yüz kuzu etinden cağ kebabı Bursalılar ve Bursa'da yaşayan Erzurumlulara sunmanın onur ve gururunu yaşamaktayız. Ben ve personelim, velinimetimiz olarak gördüğümüz müşterilerimizi baş tacı yaptık ve az olsun helal olsun düsturu ile hizmet vermekteyiz. Şimdiye kadar birçok bürokrat, sanatçı ve iş insanı, siyasetçileri müessesemizde konuk ettik. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket eden restoranımıza bir gelen adeta müdavim oluyor. Bir marka haline gelen Müessesemize hak ettiği bu gururu yaşatan personelim ve müşterilerimize ben buradan teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. "ifadelerini kullandı