25 Ekim'de dünyaca ünlü lüks mücevher markası Tiffany&Co'nun bir süre Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Dilek Ertek, Norwegian Spirit adlı cruies gemisinden düşerek kayboldu. 71 yaşındaki Dilek Ertek'e halen ulaşılamadı. Ertek'in, 74 yaşındaki sevgilisi Artur Fuchberger ise kayıp ihbarını 20 saat sonra yaptı.

SEVGİLİSİNE ULAŞILAMIYOR

Bu durum akıllara cinayet ihtimalini getirdi. Sevgilisi Artur Fuchberger, olaydan sonra ülkesi İsviçre'ye dönüş yaptı. İlk eşi vefat eden ve 4 kızı olduğu öğrenilen Fuchberger'e bir daha ulaşılamadı. Kayıp işinsanı Dilek Ertek'in ailesi ise mücevherlerin kayıp olduğu iddialarını yalanlamıştı. Ancak oğlu Gökçe Atuk'a teslim edilen kişisel eşyaları arasında tek bir takı bile olmadığı ortaya çıktı. Ertek için 14 Kasım Pazartesi Teşvikiye Camisi'nde gıyabi cenaze namazı kılınacağı açıklandı.

Dilek Ertek olayının sırrı çözülemiyor Sosyal medya hesabı çalındı

Bursa AFSİAD’dan TÜBİTAK BUTAL’a ziyaret Bursa AFSİAD’dan TÜBİTAK BUTAL’a ziyaret

Sevgilisi Artur Fuchberger

ALKOL İDDİASINI ÇALIŞANI YALANLAMIŞTI

Öte yandan Dilek Ertek'in, olay gecesi alkollü olduğu için denize düştüğü de iddia edilmişti. Ertek'in eski bir çalışını, bu iddiayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hepimiz çok üzgünüz. Ancak özellikle belirtmeliyim ki Dilek Hanım'ın alkolle çok fazla alakası yoktu. Sadece davetlerde bir kadeh kullanırdı" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABI ÇALINDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken Dilek Ertek'in yıllardır kullandığı sosyal medya hesabı da çalındı. Hesapta başka bir kullanıcı adıyla paylaşımların yapılması kafaları karıştırdı.