Özkan YILDIRIM

Muhtarım bizleri ,ekibimizi öncelikle mahallenizde tekrardan konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Görmüş olduğum kadarıyla Küçükbalıklı Polis Merkezi’de hizmete alınmış. Onun yanı sıra daha birçok hizmetle  de ilgili gelişmeler olmuş bu konularla ilgili  bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim.

TAM DONANIMLI KÜÇÜKBALIKLI POLİS MERKEZİ

Bizlere mahallemize tekrardan böyle güzel  bir olanak sunmuş olduğunuz için ben de size teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten günler, haftalar, aylar, yıllar Küçükbalıklı'da hızlı geçiyor birçok hizmeti  Allah'a şükürler olsun ki mahallemize getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Küçükbalıklı Mahallesi Polis merkezimiz  yaklaşık 3 ay önce hizmete girdi. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki polis merkezimiz Küçükbalıklı’mıza, Osmangazi İlçemize, Bursa’mıza yakışacak şekilde yapıldı. Çok donanımlı bir polis merkezi haline geldi.60 polisimiz, 39 bekçimiz, 3 komiserimiz , ç1 karakol amirimiz olmak üzere 2100 metrekarelik kapalı alanı, 960 metrekarelik otoparkı, iki buçuk kata tekabül eden bir karakol inşa edildi. Yaklaşık 13 mahalleye bakan, 220.000 nüfusa hitap eden bir karakoldur. 5 nezarethanemiz ,3 Komiser odamız, bir karakol amiri odamız ve diğer birimlerle  birlikte 21 odaya tekabül eden karakolumuzda 5 aracımızda bulunmaktadır. Mahallemizde 8 bekçimiz, her mahalleye  4’erbekçi,  büyük mahallelere 8 bekçi olmak üzere emniyetimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Buraya inşa eden başta Osmangazi  belediye başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere Fen işlerine vesaire ilgili bütün birimlere teşekkür etmek istiyorum. Küçükbalıklımız'a bu dev projeyi kazandıran Mustafa Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum.

5000 KİŞİLİK YENİ CAMİMİZİN ÇOĞU BİTTİ, AZI KALDI

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi

    Merkez camimiz çok yoğun olduğundan trafik sorunu olduğundan dolayı Fevzibey  Caddesi'nin orada yeni 5000 kişilik camimizin yarı etabı bitmiş durumdadır. İnşallah 2 yıl içerisinde inşaat  tamamen bitip hizmete girecektir. Bizler Küçükbalıklı meydanında yeni camimiz devreye girdikten sonra Merkez  Camimizde cenaze kaldırılmasını yasaklayacağız ondan sonra artık yeni camiden cenaze namazları  kılınacak. Böylelikle merkezdeki o trafikte engellenmiş olacak yeni camimiz şuan alt katında  1000 kişilik şekilde ibadete açılmış bulunmaktadır.2. katımız 1500 kişilik ,normalde toplamda 5000 kişilik olacak  camimizin 3 katı ve minareleri de bitmiştir şu anda iç dizayn yapılıyor. Rabbim nasip ederse  inşallah İki sene içerisinde tamamen hizmete girecek.

DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

Diğer çok önemli konumuz Küçükbalıklı Mahallesi'nde doğalgaz sorunu vardı yıllardır.Yavaş yavaş, etap etap bu sorunu da bitiriyoruz. Küçükbalıklı’mızda 12 tane sokağımız vardı doğal gazı olmayan onları bitirdik. İnşallah 5-6 sokağımız daha kaldı onları da en kısa zamanda tamamlayacağız

TEK YÖN PROJEMİZ DEVREYE GİRDİ VE

Yeni projemiz  Küçükbalıklı mahallemizde muhtarlığımızdan yukarıya giden caddeyi tek yon yaparak Küçükbalıklı Mahallemizi rahatlattık, şu an Küçükbalıklımızda  eskiye nazaran Yüzde altmış yüzde yetmiş oranında trafiği  rahatlattık. Trafik anlamında bize yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi'ne sonsuz teşekkür etmek istiyorum buradan. Bizler 2014 yılında seçimle geldikten bu yana yapmış olduğumuz hizmetleri sizlerle paylaştık. Rabbim nasip eder 2023 yılına kadar görevimiz devam edecektir, bizler Küçükbalıklı için elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz, çabalıyoruz.

MUSTAFA DÜNDAR BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Başta Küçükbalıklı Mahallesi'nde yaşayan insanlarımız sakinlerimiz olmak üzere Osmangazi ilçesinde Bursa'da yaşayan herkese sevgilerimi selamlarımı göndermek istiyorum. Her zaman benim yanımda olan değerli  mahalle sakinlerime  tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Ramazan ayına girmemize de şurada neredeyse 10 gün kadar bir zaman kaldı bütün herkese hayırlı Ramazanlar ,sonrasında da güzel bir bayram dileklerimi de aynı şekilde iletmek istiyorum. Bizlerin  bu çalışmalarımızda hep yanımızda olan  en başta da söylemiş olduğum  gibi Küçükbalıklı Polis Merkezimizin  inşaası ve hizmete girmesi anlamında büyük destekler sunan Osmangazi belediye başkanımız Mustafa Dündar'a tekrar tekrar buradan sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum. Fen İşleri müdürümüze  olsun , diğer sayın müdürlerimize de ilaveten teşekkür etmek istiyorum. Son olarak  84 milyon insanımıza bütün vatandaşlarımıza esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

KURUMSAL MUHTAR CEMİL AKSU HER AN HER DAKİKA GÖREV BAŞINDA

Görevde bulunmuş olduğu 7 yıl içerisinde bir gün bile neredeyse Muhtarlıkta oturmayan her an ,her dakika , değişik hizmetlerin Mahallesine gelmesi için girişimlerde bulunan aktif bir şekilde çabalayan , her şekilde bu çabanın  tanığı olarak bizler de kurumsal muhtarımız Sayın Cemil Aksu'ya çalışmalarında başarılar diliyoruz.