Şuzi Bey,öncelikle yeni yerinizde ,yeni heyecanla işe koyulmuşunuz gördüğümüz kadarıyla?

Evet ,aynen öyle oldu.Erdoğan Ustamızla birlikte güzel lezzetlerimizi halkımızla buluşturuyoruz. Pandemi dönemi sürecinde her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de sıkıntılar yaşandı, problemler oldu,bir boşluk oldu bu arada , her taraf kapalı olduğu için herhangi bir işlem yapılamadı. İşlerimiz durduğundan bizde otomatikman bekleme pozisyonun da kaldık.Sonra kısıtlamaların sona ermesiyle   Allah'a çok şükür biz de buraya açtık. Fethiye Mahallesi İnciler sokaktayız bundan böyle.. Hemen bankaların yan sokağında.Nilüfer tarafına geçmiş olduk. Burada müşteri portföyümüz biraz daha arttı.Gelen giden sirkülasyonumuz yükseldi, hızlandı. Bankalar var burada , ticari iş yerleri var, esnaf kesimi var.Değerli noterimizde  sağ olsun bizi yalnız bırakmıyor. Bu manada bunlara  yönelik çalışanlara yönelik kolaylıklar sağlıyoruz.Biz esnafın yanındayız. Zaten geçen senenin fiyatlarını uyguluyoruz herhangi bir fiyat ayarlaması ,güncellemesi  yapmadık, aynı fiyatlardan aynı kalitede ve tabildot hizmeti de veriyoruz.Şu anda et 65- 70 lira civarında mesela kuşbaşı almış olduğumuz etler.

ALDIĞIMIZ MALZEMELER HER ZAMAN BİRİNCİ KALİTE

Aldığım bütün kırmızı,beyaz et ,sebze,tahıl bütün malzemelerimizi  1. sınıf en kaliteli ürünler olmasına dikkat ediyoruz. İnsanlarımıza 1. sınıf hizmet vermeye çalışıyoruz.Bu boşluk zamanında bu sıkıntılı süreçte nirbirimize destek olalım diye fiyatlar  bu kadar artmış olmasına rağmen biz kendi fiyatlarımızı yükseltmedik. Şimdi tabii daha henüz insanlarda daha hala bu pandemi sürecini kıramadı, hala daha paket servisi isteyenler oluyor.Biz bu manada kendimiz yine paket servisi olarak da hizmet veriyoruz.%60/70 gibi buraya geliyorsa da müşterilerimiz %30- 40 gibi hala da paket servisimiz devam ediyor.Biz diğer  bu servis sağlayıcı şirketlerle vesaire çalışmıyoruz. Kendi  servisimizi kendimiz yapıyoruz.Zaten  bilen bildiği için alo  bize yemek gönderir misiniz diyorlar. Bizim zaten telefonlarımızda  çok eski telefon insanlarla gerçekten çok güzel karşılıklı bir iletişimimiz var. Güzel lezzetlerimiz var, çorbalarımız olsun, yemeklerimiz olsun bütün her şeyimiz gerçekten çok güzel yeni  geçmiş olduğumuz bu iş yerimizde de kendimizi kısa sürede tanıtmış olduk ve bu güzel çalışmalarımızı halihazırda devam etmekte.

Sabah 6-7 civarı çorba servisimiz başlıyor saat 10-11 gibi yemeklerimizin servisi başlıyor Akşam saat 17'ye kadar servislerimiz devam etmekte.Hijyen , temizlik olsun bizim en öncelikli olmazsa olmazlarımızdandır. Toplamda bu sektörde 6 yıldır en güzel bir şekilde devam etmekteyiz, bu 6 yılda gerçekten çok yol kat ettik çok tecrübemiz oldu her geçen gün her geçen an bu tecrübelerimiz  artmakta.

Peki gelecek hedefleri ile ilgili neler söylersiniz Şuzi Bey?

HALKIMIZIN HEM KALİTELİ HEMDE UYGUN FİYATA KARNINI DOYURMASI ÇOK ÖNEMLİ

 --  Gelecekle ilgili neler söyleyebilirim size; Ben isterim ki daha güzel sosyal bir imkanlarımız olsun böyle kardeş gibi birbirimizle birlik ve beraberlik içerisinde, arkadaşça kardeşçe hep beraber olalım, hep beraber kazanalım , herkesin taşın altına elini sokarak üstüne düşen görevleri yaparak kardeşçe bölüşmek benim amacım. Burada her insana yardımcı olmak hedefimiz dışarıda normal esnafımız dolsun vatandaşımız  olsun uygun fiyatla  burada gerçekten karnını doyurup çıkabilmesi çok önemli.Bizim hedefimizde o.Malzemelerimize söylemiş olduğum gibi çok önem veriyoruz bütün tedariklerimizi  hep en kaliteli yerlerden en kaliteli esnaflarından esas mesleği olan kasaplardan  Kasap Mesut ,Kardeşler Kasap ya da Övün Et’ten yapıyoruz. Her aldığım etin pişmeden önce  piştikten sonra ne kadar lezzetli ne kadar güzel olduğunu mutlaka  test ettikten sonra müşterilerimize  sunuyoruz. Kesinlikle kendi yemediğimi   insanlarımıza, müşterilerimize  sunmuyoruz  bu çok önemli .

TAMAMEN DOĞAL

Tamamen doğal,  tamamen organik terbiye olmadan ayak paça çorbamızı  36 saat kaynattıktan sonra ancak  hazır hale geliyor. Bunun yanı sıra kelle paça çorbamız,  işkembe çorbamız , mercimek çorbamız var tavuk suyu çorbamız var. Çorbalarımız birebir kendi  sularıyla yapılıyor. Yemeklerimizde de dediğim gibi  kemik suyu kullanıyoruz.

Lezzetinizin sırrı için,tamamen doğal ve organik olmasını söyleyebilir miyiz?

--- Elbette söyleyebiliriz. Birebir ürünleri dışarıdan kendimiz  seçiyoruz, bize uygun olacak ürünleri mutfağımıza alıyoruz.

 --Uzun yıllar esnaf olmuş olmamızın tabii burada yararı büyük .Sonuçta biz burada vatandaşlarımıza halkımıza en iyi hizmeti sunma  çabasındayız.

%100 doğal kemik suyu ile çorbalarımız;

-- Kelle paça,İşkembe,ayak paça,Tavuk suyu,Mercimek çorbası,Ezogelin çorbası,

Yemeklerimiz:

-Et yemekleri,Tavuk yemekleri,Arnavut Ciğeri,Nohut,Kuru fasulye,Sebze yemekleri

YEMEKLERİMİZDE DE KEMİK SUYU KULLANIYORUZ

Kuru fasulye ile nohutu aynı günde yapmıyoruz.Bizim için burada olmazsa olmazlarımızdan birincisi kalite, ikincisinin de  insanlara hizmet olduğunu söyleyebilirim.

•             Son olarak Bursa'da yaşayan vatandaşlarımıza ne gibi mesajlar vermek isterseniz?Onlara neler söylemek istersiniz?

---Tamamen organik ürünlerimizle Bursalıların hizmetindeyiz ,herkese bu güzel  lezzetlerimizi öneriyorum.  Mutlaka gelip bir denesinler,  yorumlarını bizlerle paylaşsınlar. Herkesi işyerimize “Bulvar Çorbacısı”na bekliyoruz . Diyerek sözlerini tamamladı.

  Ürün kalitesinin yanı sıra  konukların  mükemmel karşılanması, samimi diyaloglar  ve insan ilişkilerini en üst seviyede tutarak  konuklarıyla  güzel bir iletişim kuran Bulvar Çorbacısı’nın kurucusu  ve  işletmecisi Sayın Şuzi Tekin’e  bizlerde  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

    Çorba kalitesi ve hizmet anlayışı bakımından  Bursa'nın   en güzel  çorbalarını özenle yapan Bulvar Çorbacısını  Bursa'daki okuyucularımıza ve  lezzet severlere  önermek istiyorum.

 

İletişim Bilgileri

Fethiye Mahallesi,

İnciler Sokak   No:4

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

Gsm:0 533 497 72 30

NİLÜFER/BURSA