Ölümlü Dünya 2 filmi gerçeğe dönüyor. Feyyaz Yiğit’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı çok sevilen komedi macerası yola yeni bir bölüm ile devam ediyor. Hikâyenin ikinci kısmı gelecek sonbahar, Disney Plus’ta izleyicilerle buluşacak.

Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaristliğini ise Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi’nin üstlendiği ilk Ölümlü Dünya filmi 2018 yılında vizyona girmişti. Sinemada yaklaşık 600 bin kişi tarafından izlenen ve 7 milyon TL gişe hasılatı elde edilen yapım, daha sonra Netflix üzerinden de izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala ’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala

Oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimlerin yer aldığı yapım sinemaseverlerden genellikle olumlu yorumlar almıştı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ölümlü Dünya 2 için hazırlıklar başladı ve filmin Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacağı kesinleşti.

Ölümlü Dünya 2 Filmi 2023 Sonbahar’da Disney Plus’ta Yayına Girecek

Uluslararası bir organizasyon için gizli suikastçılar olarak çalışan Mermer Ailesi’nin hayatta kalma mücadelesini eğlenceli bir üslupla ele alan Ölümlü Dünya, yeni filmi ile bir kez daha izleyicilerle buluşacak.

BKM Film ile 5 yıllık anlaşma imzalayan, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer gibi popüler isimleri bünyesine katan Disney Plus, şimdi de bir başka önemli ekibi kütüphanesine dahil etmeye hazırlanıyor.

ölümlü dünya 2 çıkış tarihi

Türkiye yapılanması Cenk Somer ve Mehmet İçağasıoğlu tarafından yapılandırılan dijital yayın devi, Ölümlü Dünya’nın devam bölümü için Taff Pictures’la (Cinayet Süsü, Çakallarla Dans 5, Benim Adım Feridun) anlaşmaya vardı.

Ölümlü Dünya 2 filminin çekim aşamasının gelecek yıl nisan ya da mayıs ayında başlayacağı öne sürülüyor. İlk yapımdaki tüm oyuncu ekibini bir araya getirecek devam filmi, Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayan Disney Plus’ta kendisine yer bulmaya hazırlanıyor.

Filmin çıkış tarihi için ise 2023 sonbahar ifadesi kullanılıyor. Yeni yapımın konusu, yönetmeni ve senaryosu gibi detaylar ise şu an için bilinmiyor.(Kayıp Rıhtım)