Özkan YILDIRIM

•     Ahmet Bey, bizleri bu güzel işletmenizde konuk ettiğiniz için öncelikle size teşekkür etmek isterim. Kendinizi bizlere ve okuyucularımıza tanıtır mısınız?

Bizlere böylesine güzel bir fırsat sunduğunuz için bende sizlere teşekkür etmek isterim öncelikle.  1962 Giresun’un, Espiye İlçesine bağlı  İbrahim Şıh köyü doğumluyum. Espiye İmam Hatip Lisesinde okudum. 1984 yılında İstanbul Bahçelievler'e  yerleştim, 7 yıl kadar çeşitli işlerde çalıştıktan sonra 1991 yılında Bursa'ya temelli yerleştim. Bursa’ya geldikten sonra birkaç işte çalıştıktan sonra, Altıparmak Burç Sinemasında 20 yıl kadar müdür yardımcısı olarak bir çok görevlerde bulundum ve buradan emekli olarak ayrıldım. Daha sonra bir çiğ köfteci arkadaşın desteğiyle çiğköfte yapmayı öğrendim, ilerleyen zamanlarda çok güzel çiğköfte yapmaya başladığımı etrafımdaki insanlardan duymaya başladım, edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2011 senesinin Mart Ayında "Keskin Çiğ Köftecisi"ni Ortapazar Caddesinde açtık.

Halen aynı yerde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Şehrin uzak yerlerinden  bile özel müşterilerimizin bizi tercih ediyor olmaları bizleri çok sevindirmektedir. Aşağı-yukarı  dükkanı açtığımız 10 sene oldu. Evliyim bir kızım ve de bir oğlum var. Kızım evli oğlum Uludağ Üniversitesinde halen  okuyor.

KALİTELİ MALZEMEYE EL EMEĞİDE EKLENİNCE

•     Ahmet Ustam, gerçekten de çiğ köfteniz çok hafif ve insana yedikçe yediriyor. Kendiniz yapıyorsunuz değil mi?

Çiğ köftemizi, kendim özel olarak elle yoğurarak yapmaktayım. Çiğ köftemizin baharatlarını ve malzemelerini özel olarak tedarik etmekteyim. Baharatımız Ankara’dan gelen Bağdat Baharatları, kesinlikle en kaliteli ürünlerden imal ederek satışa sunmaktayım. Ayrıca esmer bulgur kullanmamızda kaliteyi arttırıcı sebeplerden bir diğeri. Ve zaten bu kalitede tadımıza lezzetimize yansıyor. Gürsu’dan ,Kestel’den, Görükle’den  şehrin uzak semtlerinden özel olarak gelen müşterilerimizin olması elbette bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Hatta buradaki okullardan mezun olan gençlerde yıllar sonra gelmekteler tekrardan ağızlarında tadı kalmış olan çiğ köftemizden tekrar yediklerinde abi yıllar sonra gelmiş olmama , geçen yıllara rağmen kaliteden ödün vermemişsin demeleri elbette bizler için gurur kaynağı.

•     Ahmet Ustam, gelecek hedeflerinizde neler var?

Yapmış olduğumuz imalatın kalitesine güveniyorum. Bu caddede arka caddelerde bir çok çiğ köfteci dükkan açtı ,ama tutunamayıp  kapatmak zorunda kaldılar. Ayrıca acı sosumuzu da kendim özel olarak imal etmekteyim. Her geçen gün daha geniş topluluklara hizmet etmek ve ulaşma hedeflerimizin olduğunu söyleyebilirim..

BURSA’NIN HER YERİNDEN ÖZEL MÜŞTERİLERİMİZ VAR

Çok hoş ve güzel tatlılarınızı da görüyorum?  Bu güzel tatlıları da bizlere tanıtır mısınız?

--- Burma Kadayıfı ve Baklava Çeşitlerimizle Çiğ Köftelerimizden sonra müşterilerimizin ağızlarının tatlanması için satışa sunmaktayız. Tatlılarımızda kesinlikle Glikoz yoktur. Tamamen doğal şekerden üretmekteyiz.

•     Hangi bölgelere servisiniz var acaba?

Yakın bölgelere Pınarbaşı, Alacahırka, Kavaklı, Heykel, Tahtakale mahallelerine  dağıtım yapmaktayız. Bütün komşularımızı, dostlarımızı bu güzel lezzetlerle buluşmaya davet ediyorum.Diyerek konuşmasını tamamladı.

MUTLAKA DENEYİN

Kendi üretimi olan çiğ köfteyi Bursalılarla buluşturan Ahmet Usta’mın güzel  lezzetini bütün Bursalılara şiddetle önermek istiyorum.Kesinlikle köşe başlarında bulunan bilindik hazır çiğ köftecilerle karıştırmayın. Osmangazi Mahallesi, Tophane taraflarına ,Ortapazar Caddesi’ne yolunuz düştüğünde ve ya özel olarak gittiğinizde  kesinlikle  "Keskin Çiğ Köftecisine" uğramanızı ve Ahmet Usta’nın özel olarak kendi elleriyle yaptığı çiğ köfteleri  denemenizi öneriyorum. Son olarak burada  çiğ köfte yemeden de çiğ köfte yedim demeyin.!!!

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

OSMANGAZİ MAHALLESİ

ORTAPAZAR CADDESİ NO:9/2

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

ÖZYILDIZ APARTMANI

TEL: 0 224 222 31 59

GSM: 0 536 233 12 35

OSMANGAZİ/BURSA..