SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin'de deniz çekildi

Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi. Çevre sakinleri suların ilk defa bu kadar geri çekildiğini gördüklerini ifade ederken, aynı görüntü Muğla'da bir kez daha ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Mersin'de deniz çekildi

Mersin'in Akdeniz kıyısındaki Anamur ve Bozyazı ilçesi sahillerinde deniz suyu çekildi. DHA'nın haberine göre, Çekilmeyle birlikte vatandaşlar daha önce yüzdükleri alanda yürümeye başladı.

Mersin ve Muğla'da deniz suyu çekildi - Haberler

Anamur'un Mamure Kalesi çevresinde ise deniz suyunun metrelerce çekildiği gözlendi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin bir etkisinin olup olmadığı henüz bilinmezken, deniz çekilmesi yöre halkını tedirgin etti.

Mersin ve Muğla'da deniz suyu çekildi - Haberler

Denizde ilk kez böyle bir tabloyla karşılaştığını belirten Mehmet Ali Bayır (46), "4-5 gündür gelgitler yaşanıyor. Eskiden de olurdu ama bu kadar olmazdı. Taşların üstü bir açılır sonra kapanırdı. Ama bu defa çekilen su geri gelmedi" dedi.

Mersin ve Muğla'da deniz suyu çekildi - Haberler

Mersin ve Muğla'da deniz suyu çekildi - Haberler

MERSİN ANAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.