Bursa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz gün bazı haber sitelerinde Milli Takım adına müsabakalara çıkan eski Bursa Büyükşehir Belediyespor yüzücüsü Nusrat Allahverdi’nin Galatasaray’a transferinde bonservis ücreti alındığı iddialarını yalanladı.

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Altınordu: 2 TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Altınordu: 2

Kulüp tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında “Sporcunun Türk vatandaşı olmadığı halde Milli Takım’a seçilmesinin konu edildiği haberde sporcunun kulübümüz Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Galatasaray’a bonservis bedeli ödenerek transfer edildiği ibaresi kullanılmıştır. Bahse konu olan sporcu ile yarış sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon öncesinde lisans yenileme yapılmazken Nusrat Allahverdi, herhangi bir bonservis ücreti alınmadan başka bir kulübe transfer olmuştur. Bu nedenle kulübümüz Nusrat Allahverdi’nin başka bir kulübe geçişi sırasında herhangi bir bonservis ücreti almamıştır” ifadeleri kullanıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor’un açıklamasında haberde bahsi geçen Antrenör Eray Açıkgöz’ün de kulüpte çalıştığı iddalarının gerçek olmadığı belirtildi.

Açıklamada “Nusrat Allahverdi’nin Milli Takım’a seçilmesi durumunun, kulübümüzle herhangi ilgisi olmamakla birlikte bu konuda karar merciinin kulübümüzün olmadığı aşikardır” ifadeleri kullanıldı.


 

Editör: Duygu Doğan