Ezgi Özdaş

Bursaspor dün akşam oynadığı Ankaraspor karşılaşmasından 2-0 galip ayrılarak yüzleri güldürdü. Sütaş Timsah Park’ta oynanan karşılaşma sonrasında başarılı performansıyla göz dolduran Berat Altındiş ise sakatlandı. Bursaspor resmi hesaplarından yapılan açıklamada, ‘Ankaraspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz Berat Altındiş’in yapılan kontrollerinin ardından ayak bileğinde bağ yaralanması olduğu görülmüştür. Tedavisine başlanmış olup süresinin en az 10 gün olduğu düşünülmektedir’ ifadelerine yer verildi. Bursaspor’da halen sakat durumda olan ve dünkü karşılaşmada forma giyemeyen Deniz Aydın ve Furkan Emre Ünver’in ardından Berat Altındiş de en az 10 gün sahalardan uzak kalacak.

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor

BERAT ALTINDİŞ KİMDİR?

Bursa’da 10 Ocak 2002 tarihinde dünyaya gelen Berat Altındiş, santrafor-forvet mevkiinde görev alıyor. Kariyerine Merinosspor Altyapı’yla başlayan Altındiş, 2015 yılında Yeşil Bursa Altyapı’ya bedelsiz olarak transfer oldu. Bursaspor U16, U17,U19 ve nihayetinde Bursaspor A Takım forması giyen genç oyuncu 2021 Turgutluspor’a 500 bin Euro karşılığında kiralık olarak gönderildi. 2022 yılında kiralıktan dönerek yeniden Bursaspor forması giyen Altındiş’in Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Editör: Ezgi Özdaş