ASLI YEŞİLYURT

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 10’uncu hafta mücadelesinde Bursaspor, Adıyaman temsilcisini tek golle devirdi. Yeşil Beyazlı takımı destekleyenler arasında minik yürekler de vardı. Bursa’nın köklü camialarından Soğukkuyuspor Kulübü altyapı minik öğrencileri dünkü maçta şehirlerinin takımı Bursaspor’a ve ağabeylerine 90 dakika destek vermek için stattaki yerlerini aldı.

WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.53.38
Soğukkuyuspor Kulüp Başkanı Hayrettin Bölükbaşı ve organizasyonun mimarı Futbol Şube Sorumlusu Kemal Bilgin, çocuklara Bursaspor sevgisini aşılamak ve futbol ile geçen güzel bir gün yaşatmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Bilgin, “Bundan sonrada camiamız ve çocuklarımıza bu ve buna benzer etkinliklerle kulübümüze katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.
Soğukkuyuspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu olan Kemal Bilgin sözlerini şöyle tamamladı: “Dünkü maçta çocuklarımızın Bursaspor'umuza katkılarının uğurlu gelmesi ve takımımızın Adıyaman sporu yenmesi bizleri ve alt yaş grubu çocuklarımızı ayrıca mutlu etti.”

Editör: Aslı Yeşilyurt