24 ERZİNCANSPOR | 2 - 0 | BURSASPOR 

TFF 2. Lig’de 12. haftasında Bursaspor deplasmanda Anagold 24Erzincanspor’a konuk oldu. 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda saat 18.00’da başlayan mücadelede ilk deplasman galibiyeti için sahaya çıkan Bursaspor, ev sahibi ekip karşısında ikinci yarıda kalesinde gördüğü golle sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Yeşil Beyazlılar ev sahibi Erzincanspor’u sahasında karşılarken, kontra ataklarla gol pozisyonu üretmek istese de aradığını bulamadı.

Ev sahibi Erzincanspor taraftarını da arkasına alarak Bursaspor kalesine ilk 45 dakika boyunca tehlikeli ataklar geliştirirken, mücadelenin 29. Dakikasında bir de penaltıdan yararlanamadı. İlk yarının geriye kalan dakikalarında ekipler gol üretmeyi başaramayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla gittiler.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıya gol arayışlarıyla ile başlayan iki ekipten ilk gol sesi ev sahibi takımdan geldi.

24Erzincanspor,  dakikalar 54’ü gösterdiğinde Maksut Taşkıran’ın kaydettiği golle skoru 1-0’a getirdi.

İkinci yarıda da ev sahibi ekibin baskılı futboluyla karılaşan Yeşil Beyazlılar, 82. dakikada Erzincaspor’dan ilk golü atan Maksut Taşkıran’a bir kez daha engel olamadı ve skor 2-0’a geldi.

Yeşil Beyazlılar oyuna oyuncu değişiklikleriyle müdahale etmeye çalışsa da, mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşil Beyazlılar Erzincan deplasmanından da mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte TFF 2. Lig 12. hafta mücadelesi sonucunda Bursaspor 6. mağlubiyetini yaşarken ederken 11 puanda kaldı. Ev sahibi Erzincanspor ise 5. galibiyetini elde ederken puanını 18’e yükseltti.

SIRADAKİ RAKİP DÜZCESPOR

Bursaspor, ligin 13. hafta mücadelesinde 5 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Düzcespor’u konuk edecek.