Duygu Doğan
Bursaspor Kulübü 2023-2024 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Tarım Peyzaj A.Ş. ile sponsorluk anlaşması yaptı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleşen forma göğüs sponsorluk lansmanında Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Samet İlhan ve Tarım Peyzaj A.Ş Genel Müdürü Semih Polat katıldı.

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

Başkan Recep Günay, Bursaspor'un adını kullanarak Bursa’da isim yapan kişilerin terkettiği, uzaktan seyrettiği bir zamanda Bursaspor'a sahip çıkan Tarım A.Ş’ye teşekkür ettiğini söyledi. 

Lansmanda konuşan Tarım Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Polat ise “Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın talimatlarıyla şehrimizin gözbebeği Bursasporumuzun göğüs sponsorluğunu sezon sonuna kadar almış bulunmaktayız. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni diyorum, şehrimize inşallah güzel günler getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz hafta gururlandığımız gibi Nazilli Belediyespor maçında da aynı şekliyle süreci devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza, yönetim kadromuza, futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Sayın Alinur Aktaş’ın talimatlarıyla biz Bursasporumuzun gözbebeğimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Aslı Yeşilyurt