Özkan YILDIRIM

Öncelikle Ramis Bey bizleri, ekibimizi bu güzel lezzet durağında konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım sonrasında elbette Uludağ Izgara’nın kuruluşu ve menülerinizle de ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim.

Bizlere Uludağ Izgara’ya böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Ramis  Tufan  1976 Keles Kıranışıklar doğumluyum çok uzun yıllardır hayvancılık yapıyoruz. Dağyenice’deki  çiftliğimizi  13 sene kadar önce kurduk, sonrasında Soğanlı'da adak satış yerimiz  mevcut.İki buçuk ay kadar önce bu görmüş olduğunuz güzel İş yerimizi  açtık bu süreçte gerçekten güzel bir ivme yakaladığımızı kesinlikle söyleyebilirim.

KENDİ ÇİFTLİĞİMİZDE ÖZEL OLARAK BESLİYORUZ..!!

Uludağ Izgara’da pişmiş ızgara lezzetlerimizin yanı sıra işte sabahın erken saatlerinden itibaren işkembe çorbası, kelle paça çorbası ve mercimek çorbalarımızda  bulunmaktadır. Bizim kendi  besi hayvanlarımız olduğu için fiyatlarımızla da gerçekten oldukça iddialıyız ,çiğ kasap reyon satışlarımızda mevcut gelen müşterilerimize bu anlamda da hizmet veriyoruz. Ayrıca odun  fırınımızda olduğundan Pide Lahmacun cantık çeşitlerimizle de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

BİRBİRİNDEN GÜZEL LEZZETLERİ BURSALILARLA BULUŞTURUYORUZ

   Kendi üretimimiz olmuş olduğundan çok özel sucuğumuz, köfte çeşitlerimiz birbirinden güzel dana ve kuzu eti lezzetlerimizle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunma  çabasındayız.Bize özel kasap ve kaşarlı köftemizde ,ayrıca sebzeli köftemiz de bulunmaktadır, fırınımızda  tırnaklı pidemizi kendimiz yapıyor ve vatandaşımıza sunuyoruz. Adana, Urfa kebabımız , zırh kebabımız bulunmakta, bunun yanı sıra pirzola, biftek, lokum vesaire daha birçok lezzetimiz  bulunmaktadır. Bunun haricinde Fırında güveç yemeklerimizle çok iddialıyız. Tatlılarımıza gelecek olursam Odun ateşinde Fırında sütlaç ve Kabak Tatlımızın yanı sıra Kemalpaşa tatlımız da halkımız tarafından gerçekten çok güzel bir şekilde teveccüh görmektedir.

ÇORBA, IZGARA, PİDE LAHMACUN HER ŞEY BURADA

Ramis Bey burada görmüş olduğum kadarıyla personel olarak da gerçekten işinin ehli profesyoneliniz  bulunmakta.

Gerçekten de söylediğiniz gibi personelimizde yine dağ  yöresinden, işinin ehli kişilerden oluşmakta. İşletme sorumlumuz Gökhan Göksu, mutfak sorumlumuz Yahya Boz, ızgara şefimiz Sadettin Din ve elbette fırın ustamız Sadettin Kaba Uludağ Izgara’nın temel taşlarındandır.

PAKET SERVİSİMİZDE VAR

Ramis Bey  konum olarak neredeyse Bursa'nın tam ortasındasınız, peki paket servisi olarak nerelere kadar hizmet verebilmektesiniz?

Paket servisimiz buradan doğuya doğru Çekirge'ye kadar diğer tarafa doğru da Küçük sanayiye kadar servisimiz bulunmakta.

ŞUBELEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Bundan sonraki hedefleriniz anlamında neler söylersiniz üretici olmanız, fiyat avantajını lezzetlerin  birbirinden güzel olması elbette bizi burada gerçekten büyüledi.

Burasını elbette büyütmek istiyoruz, potansiyelimizi arttırmak istiyoruz, sonrasında İzmir yolunda ya da Yalova yolunda bir şube açma fikrimiz de var. Tabii ki başta  burada kendimizi oturtmamız, tanıtmamız, insanlara, müşterilerimize, Bursalılara güzel bir intiba bırakmamız da çok önemli. Sonrasında işte Bursa anlamında birkaç noktada daha bu güzel lezzetlerimizi vatandaşlarımıza sunmak açısından hedeflerimiz bulunmakta.

İki buçuk aylık süreçte gerçekten bu pandemi döneminde güzel bir ivme ile bu duruma gelmişsiniz. Peki son olarak buradan Bursa'da yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz?

BÜTÜN BURSALILARI DAVET ETMEK İSTİYORUM..!!

Çiftliğimizde özel olarak beslemiş olduğumuz hayvanlarımız sayesinde burada Bursalılara hizmet vermekteyiz, kendi üretimimiz olan değişik lezzetlerimizi  kesinlikle saygıdeğer halkımızın denemelerini istiyoruz. Bunun yanı sıra kurban Bayramı öncesinde  kurbanlık satışlarımızla, yılın geri kalan zaman sürecinde de adaklık satışlarımızla Bursalılara bu manada birçok alanda hizmet etmekteyiz. Son olarak buradan Bursa'da yaşayan dağ yöresinde yaşayan bütün hemşerilerime ülke genelinde yaşayan 83 milyon insanımıza sevgilerimi, saygılarımı göndermek istiyorum ,esenliklerdiliyorum .Diyerek sözlerini tamamladı.

GİTMEYEN ÇOK ŞEY KAYBEDER..!!

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Kendi üretimi olan etlerle  çok güzel lezzetler ortaya çıkaran Kasap köftesi ,kaşarlıköftesi ,pirzolası, bifteği ve sucuğuyla gerçekten damakları çatlatan güzel lezzetleri Bursalılarla buluşturan başta Ramis Tufan beyefendi olmak üzere Uludağ Izgara ,kasabın birbirinden becerikli personeline bizler de bu güzel lezzetler için teşekkür etmek istiyoruz.Son bir söyleyeceğim de Bursalılara olacak. Tam şehrin göbeğinde Doğu ile batının tam ortasında olan bu güzel işletmenin birbirinden güzel lezzetlerini kesinlikle ama kesinlikle ben herkese önermek istiyorum kesinlikle pişman olmayacaklar, ben buradayım. Kendi üretimi olan hijyen anlamında da mükemmel hizmetler sunan Uludağ Izgara’nın  uygun fiyatlı lezzetleri gerçekten de çok güzel kesinlikle gidin mutlaka deneyin demek istiyorum.

 İletişim Bilgileri;

 Odunluk Mahallesi,

 Lefkoşe Caddesi No 57/C

 Nilüfer/Bursa

 Alo Sipariş Hattı: 0 224 451 15 58,

                             0 552 600 15 50