Ulaş Girgin

Bursa Yunuseli Havalimanı’nda Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinasyonu ile gerçekleştirilen Yeşil Bursa Tuning Festivali bünyesinde drift etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte, Bursa’yı Türkiye Drift Şampiyonası’nda temsil eden Deniz Dursun, Ömer Mert Örs ile Drift Herapy Show Team ekibi Abbas Çimen, Örge Pamukçu, Kenan Büyükbahçeci, Farno Rezaei ve Muhammed Başer asfalt üzerinde hünerlerini sergiledi.

WhatsApp Image 2023-08-27 at 12.54.22 (1)

İzleyicilerden büyük beğeni topladı

Birbirinden ünlü pilotların asfalt üzerinde tozu dumana kattığı etkinliğe katılan motor sporları sevdalıları, yürekleri ağızlara getiren drift şovlarını heyecanla izledi. İzleyicilerden biri olan Arda Töre otomobil tutkusunun altını çizerek, “Küçük yaşlardan beri arabaların mekaniğine ve araba sürmeye büyük ilgim var. 18’nci yaşımı doldurduğum gibi ehliyetimi aldım şimdi 27 yaşındayım. 10 seneye yakın süredir araba kullanıyorum ve her arabaya binişimde ilk günkü gibi keyif alıyorum, sürüş tutkusu bambaşka, fakat tabii tüm güvenlik önlemleri alınarak yapıldığında. Burada görüyoruz ki güvenlik üst düzeyde.” dedi.

WhatsApp Image 2023-08-27 at 12.54.23

Ayrıca bu düzeydeki arabaları yakından görmeyi sağlayan etkinlik için Töre, “Organizasyondan haberim olduğu gibi gelmeye karar verdim. Motor sporlarını izlemek benim en büyük hobilerimden. Formula 1’in sıkı takipçisiyim. Bu düzeydeki arabaları yakından inceleyebilmek, profesyonel pilotlarla tanışıp reflekslerine yakından tanık olmak muazzam. Etkinlik için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi
Editör: Ulas Girgin