Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı
•      Hüseyin Bey, Sayın ustam öncelikle bizleri bu güzel mekanınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Röportajımıza sizi tanıyarak başlamak isteriz. Sonrasında  “Acıktım Köfte ve Izgara Salonu'”nun kuruluşu ile ilgilide bilgileri bize aktarır mısınız?
Tabi ki... Ben Hüseyin Kuş, 1969 yılında Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde doğdum. 2006 yılından beri bu sektörde çalışmalar yürütüyorum. Aynı yıl içerisinde  Gülbahçe Mahallesi 2. Cevizli sokakta “Acıktım Köfte ve Izgara Salonu” adı altında açmış olduğumuz işyerimizde ustamız Hüseyin Aktaş ile birlikte müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Ayrıca kurumsal toplu yemeklerde verebilme potansiyelimiz olduğunu sırası gelmişken belirtmek istiyorum. 26 yıldır evliyim, bir kız ve bir oğlan çocuğu babasıyım. Halkımızın  damak tadına uygun köftelerimizin ve ızgaralarımızın olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.  
HİJYEN  ÇOK ÖNEMLİ !!!
•      Peki bizlere menünüzden bahsedebilir misiniz?  Köfte ile birlikte neler bulunmakta?
Kasap Köfte,
İnegöl Köfte  
Beyaz Et ve Kırmızı Et Izgaralarımız. Menümüzde  yer almaktadır.
 
•    Röportaj esnasında gördüğüm kadarıyla halktan güzel bir teveccüh görmektesiniz. Peki bunu neye bağlıyorsunuz?
 
GÜLERYÜZLÜ VE KALİTELİ HİZMET OLMAZSA OLMAZIMIZDIR 
 
1- Öncelikle müşterilerimizin bizlere güvenmesi diyebilirim. Çünkü bizim gibi işletmelerde güven çok önemli güvenle birlikte hijyen kullanılan malzemelerin kırmızı etin ve beyaz etin tazeliği bakımından söylemek istiyorum.
2- Sonrasında tabii ki kaliteli  ve güler yüzlü hizmet.
3- Son olarak da mükemmel lezzetteki köftelerimiz ve Izgaralarımız diyebilirim.
 
HALKIMIZ SEÇİCİ DAVRANMALI … 
•    Sektörünüzde yaşamış olduğunuz sıkıntılar var mı?  Bunlarla ilgili neler söylemek istersiniz?
Sektörde yaşadığımız en büyük sıkıntı maalesef birçok yerde kalitesiz malzemeler ile bu işi yapmaya çalışan kişilerdir. Bir şekilde  iş değişikliğine gitmek isteyen kişilerin  yada başka nedenlerle  bu sektöre girme çabası en büyük sıkıntılarımızın başında gelmektedir.  Vatandaşlarımız mutlaka köfte ve ızgara  yemek istediklerinde bildikleri yerlere gitmelerini eşinden ,dostundan, tanıdıklarından, çevresindekilerden  güzel yorumlar duymuş oldukları  salonlara,işletmelere, mekanlara  gitmelerini şiddetle önermek istiyorum. Her önüne geldikleri yerde kendileri yada aileleriyle birlikte yemek yememelerinin onların yararına olacağını söylemek istiyorum. Bu  işler  sonuç itibarıyla tecrübeyle ve kurumsal kimlikle  çok bağlantılı yerlerdir. Şehrin merkezinde olmamız ve uzun yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübeleri halkımızla paylaşmamız  bizi bu sektörde avantajlı kılmaktadır.
 
•     Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa  gençler üzerindeki işsizlik oranları ise çok daha yüksek çıkmakta. Sizde başarılı bir girişimci aynı zamanda işveren olarak gençlere neler önerirsiniz?
Şunu gönül rahatlığıyla söylemek istiyorum ki; Türkiye'de işsizlik diye bir şey yoktur. Gençler işsiz kardeşlerimiz, maalesef masa başı, kolay işler beklediklerinden uzun sürelerde işsiz kalabiliyorlar. Mutlaka gençlerimizin ve yetişkin insanlarımızın çok fazla seçici olmamalarını ve yapabilecek işleri yapmalarının yararlarına olacağı kanaatindeyim,  belki de ilerleyen süreçte istedikleri gibi bir işinde  denk gelebileceğini de unutmasınlar. Ama sadece uzun süre bekleyerek istedikleri gibi bir işi beklemek akıl karı değil, böyle bir dünyanın yok olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı. Gençlere ayrıca girişken olmalarını ve hem iş dünyasında hem de toplum ilişkilerinde büyüklerine karşı saygıda kusur etmemelerini ve böylelikle büyüklerin dualarını almalarının da güzel bir şey olacağını hatırlatmak istiyorum.
 
•      Bu mesleğe girmemiş olsaydınız hayalinizdeki meslek hangisiydi?
FUTBOLCU OLMAK İSTERDİM...
Gençken futbol oynamayı çok seviyordum ve birçok amatör kulübün  seçmelerini kazanmış olmama rağmen babamın da etkisiyle devam edemedim ve bırakmak zorunda kaldım. Belki de güzel bir kariyer yapabilirdim ama maalesef devam edemedim. Bu durum bu yaşıma gelmeme rağmen  içimde uhde olarak kaldı diyebilirim.
 
•  Keyifli röportajımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız  Son olarak neler eklemek istersiniz?
 
KURUMSAL TOPLU YEMEKLERDE DE HİZMETİNİZDEYİZ..
Gülbahçe  Mahallesi 2.Cevizli Sokak’taki işyerimizde  her gün aynı ciddiyetle güzel lezzetlerimizi müşterilerimiz için hazırlıyoruz. Ayrıca tekrardan kurumsal toplu yemek verme potansiyelimizin olduğunu da hatırlatmak isterim. Kalitede ve lezzette iddialı olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum. Başta köfte olmak üzere ızgara sever başta Gülbahçelileri, çevre mahalle sakinlerini ve bütün  Bursalıları salonumuza bekliyoruz. Unutmayın ulaşım olarak ta salonumuz oldukça elverişli  durumdadır.  
 
KÖFTE SEVERLER MUTLAKA UĞRAMALI ..
Birbirinden güzel çeşit çeşit köfteleri ve ızgarası ile Bursa'mızda gerçekten de işi layıkıyla yapan köftecilerin başında gelen “Acıktım Köfte ve Izgara Salonu”nun  sahibi ve kurucusu Sayın Hüseyin Kuş'a bizlerde  çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Köfte severlerin muhakkak uğraması gereken bir lezzet durağı olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum ve son olarak kesinlikle pişman olmayacaksınız diyorum...
 İletişim Bilgileri:
Gülbahçe Mahallesi,
2.Cevizli Sokak No: 6
Telefon:  0 224 253 26 27
GSM:  0 543 284 03 38
Osmangazi/ Bursa