SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da kar yok parti var

Ünlü manken ve şarkıcı Nilay Dorsa, hala beyaz örtüsüne kavuşamayan Uludağ’da sezonu katıldığı partideki eğlenceli sahne performansıyla açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2022 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2022 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Uludağ'da kar yok parti var

Yeni yıla sayılı günler kala hala beklenen kar yağışının yaşanmadığı Uludağ’da bu yıl sezonu ünlü manken ve şarkıcı Nilay Dorsa açtı. Yamaç Cafe'nin sosyal medya platformu ‘uludagdabugun’ işbirliğiyle açıkhavada gerçekleştirdiği Private Party’de sahneye çıkan Dorsa, eğlenceli performansı ve bitmek bilmeyen enerjisiyle adeta soğuk havayı ısıttı.4-21

AYAĞIM UĞURLU GELSİN

Kış sezonunda Uludağ’ı ilk kez karsız gördüğünü söyleyen Nilay Dorsa, ayağının uğurlu gelmesini ve kendisinden sonra Beyaz Cennet’in özlenen görüntüsüne kavuşmasını diledi. Her kış gerek sahne çalışmaları gerekse tatil için Uludağ’a geldiğini belirten Dorsa, “Karın yağmaması eğlenmeye engel değil. Bu gece sabaha kadar buradayız” diyerek, coşkunun startını verrdi.

3-26

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.